Deloitte CS:GO - De første hold er ude af turneringen

Deloitte CS:GO ligaen er gået ind i den sidste, og afgørende, fase af turneringen. Sidste uge blev de to grupper afsluttet, hvorefter de 8 hold blev fordelt ud i to play-off brackets - alt efter seeding. I aftes blev de første play-off kampe spillet, hvor upper bracket holdene spillede om pladser videre til bracket finalen, hvorimod lower bracket holdene måtte kampe for overlevelse i turneringen. 

De første hold forlader turneringen

Kampene startede allerede ud i onsdags, hvor det første opgør i lower bracket blev spillet. Her var det CBStralis (CBS) der skulle op i mod Risky Medication for Lawyers (Mixed universiteter), der begge kæmpede for overlevelse i turneringen. Kampen viste sig at blive den tætteste kamp vi hidtil har haft i Deloitte turneringen. Det var Risky Medication for Lawyers der lagde stærkest ud, med en tæt 16-14 sejr på Mirage, men derfra var det CBS drengene der fik overtaget. Med to gode maps i streg kom CBStralis tilbage og vandt kampen, hvilket betyder at de med nød og næppe overlever endnu en runde. 

Ugens anden knald eller fald kamp var mellem Alkohold (Aarhus Universitet) og European Bait (CBS). Denne kamp var knap så tæt som onsdagens kamp. Første map på Nuke endte med at være forholdsvis tæt, hvor Alkohold hev en 16-10 sejr i hus. På andet map var der intet European Bait kunne stille op, og måtte se sig slået på Inferno med blot to runder vundet. 

Upper bracket finalisterne er fundet

I den lidt sjovere upper bracket, blev der i denne uge spillet om pladser i upper bracket finalen. Første opgør var mellem Old Boys Club og Brown Butterflies. Old Boys Club fra DTU er et holdt vi har set en masse til i gruppespillet, da de viste flot spil live på stream. Det var også drengene fra DTU der vandt deres gruppe, og dermed var de også klare favoritter til opgøret i går. Favoritværdigheden var også noget de levede op til, da de leverede en flot 2-0 sejr. 

Den sidste kamp stod mellem OkayMonkeys og Cheferne. På trods af at kampen blev afgjort på to maps, var det to forholdsvis tætte af slagsen. På begge maps var det OkayMonkeys fra CBS/SDU/KU der kom ud med en sejr. 

Dette betyder at Old Boys Club og OkayMonkeys mødes i en ægte rematch, når de næste uge skal kæmpe om en direkte plads i finalen. Sidst vi så de to hold i duel var d. 5 Marts hvor Old Boys Club vandt 2-1, efter en lang og spændende kamp. 

Taberne fra rundens upper bracket kampe er naturligvis stadig i turneringen, og vil fra næste uge kæmpe videre i lower bracket. 

Ugens resultater

Upper Bracket kampe

DTU (Old Boys Club) (2-0) CBS (Brown Butterflies) 

16-12 (Vertigo)

16-9 (Nuke)

CBS/SDU/KU (OkayMonkeys) (2-0) KU/SDU (Cheferne) 

16-13 (Mirage)

16-10 (Overpass)

 

 

Lower bracket kampe

Aarhus Universitet (Alkohold) (2-0) CBS (European Bait) 

16-10 (Nuke)

16-2 (Inferno)

CBS (CBStralis) (2-1) Mixed universiteter (Risky Medication for Lawyers) 

14-16 (Mirage)

16-7 (Overpass)

16-13 (Inferno)

 

Stillingen efter første play-off runde

I næste uge skal upper bracket finalen afvikles, samt runde to i lower bracket, hvor to yderligere hold må forlade turneringen. 

Alle kampe bliver spillet Torsdag d. 19 Marts kl. 19:00. En udvalgt kamp vil blive streamet på Twitch. Alt andet information omkring turneringen kan findes lige her. 


Login
 Glemt password?
Registrer