Den Blå CS:GO Liga #14 - Playoffs overblik uge 1

Drømmer du at arbejde inden for den maritime verden? Bliv automatikmekaniker!

I det maritime erhverv gør man brug af flere automatiserede, computerstyrede anlæg, som en automatikmekaniker har til opgave at sætte op, vedligeholde, reparere og forbedre. Alt dette lærer du under din uddannelse, som varer i alt 4,5 år, og du har mulighed for at tage uddannelsen mange steder rundt omkring i landet. Med et erhverv som automatikmekaniker har du mulighed for at arbejde i elektronikvirksomheder, i den maritime industri samt på skibe.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om jobbet her: worldcareers.dk/uddannelser/teknologi/automatiktekniker/

 

Vi har nu fyrret op for playoffs, og har spillet første uge i playoffs i Den Blå Liga #14. Holdene er blevet placeret i upper bracket og i lower bracket. Alle holdene i upperbracket ville have en ekstra chance for at vinde deres division og en kortere vej til finalen. Hvor for holdene i lowerbracket er det knald eller fald. 

Før playoffs startede var transfervinduet åben og holdene havde mulighed for at udskifte, fjerne eller bytte rundt på spillere. 
Du kan se hvad der blev lavet af ændringer under transfervinduet åbning. 

Transfervinduet:

 

OLD HOGS

Udskiftning af stand-in
Thor
MrDpro 
MultiHunters Elite

Udskiftning i Main line-up
-AzN
logz
TACAeSports

weiz


MultiHunters Jungle

Udskiftning i Main Line-up

ST1KO
Jarry
Sten
RaX

Mudi (Stand-in)
Schlag (Stand-in)

Froz eSport ECHO

Sten (Stand-in)
 

Fortress Unicorns 

Udskiftning i Main Line-up

lalaCour
RamziiN


 

MultiHunters Prospect

AwakE

OzN3X (Stand-in)
Jarry (Stand-in)


 

Team Zippos

Astrup (Stand-in) 

Froz Charlie

Udskiftninger i Main Line-up

Blicher
Hudzito-

Sackz (Stand-in)
zflosky (Stand-in)

UNiTAS eSport

udskiftning i Main Line-up

oDC
damgaard

KingBlaze (Stand-in)
Gunjanamo (Stand-in)
Muleero (Stand-in)

Genstart

Udskiftning i Main line-up

Chim
Beast

R0n9 (Stand-in)
Zimze (Stand-in)

Falcons Esport Academy

Mathew (Stand-in) 

Madsport Delta

z1o- (Stand-in) 

Valosity Black

Udskiftning i Main line-up

Aro
Alnox
Zeikasor
Kenji

 

 

 

Division 1 - Playoffs

Upper bracket

Første kamp i upper bracket byde på TACAeSports mod FinderSelvUd. TACAeSports starter stærkt ud med en sikker sejr på 16-7 første map, som blev spillet på Nuke. I det andet map skulle vi på Overpass her viste FinderSelvUd tænder og tog kampen til overtime, dog kunne de ikke lukke kampen og tage os til det tredje map. Overpass endte derfor 19-16 til TACAeSports og vinder kampen 2-0.

I det andet opgør mellem DefinitelyNot og TapOne gik vi hele vejen til 3. map for at finde afgørelsen på kampen. Første map blev Mirage som TapOne leveret stærkt på og tog map 16-11. På det andet map skulle vi over på Nuke, hvor det var DefinitelyNot som viste hvad de kunne med en 16-8 sejr. Hvilken bedre måde er der at afslutte en serie mellem de to hold, det skulle ikke være andet end at tredje map var Inferno. Det blev Inferno og der blev leveret for begge sidder, i et tæt tredje map 16-14 der var det TapOne som trak det længste strå og løb med sejren. Kampen endte med at blive 2-1 til TapOne.

Næste kamp i Upper bracket bliver mellem TACAeSports vs TapOne, og det kan kun blive et brag af et matchup. 

DefinitelyNot og FinderSelvUd har stadig en chance for at komme i finalen, hvor de nu skal kæmpe fra lower bracket.

Lower bracket

I lower bracket er det knald eller fald, her startede vi første kamp ud med at have to hold fra samme Efterskole mod hinanden. Kampen blev nemlig spillet mellem Rydhave Slots Efterskole og Rydhave Slots Efterskole 2. Første map startede ud med at være meget tæt med scoren 16-14 på Dust2, Rydhave Slots Efterskole kom ind som det højere seed og viste nemlig også hvorfor de var det. Var resultatet i første map ikke overbevisende nok, så gik vi til Inferno i det andet map hvor de tog sejren 16-3. Dette ender Rydhave Slots Efterskole serie med en 2-0 sejr over Rydhave Slots Efterskole 2

Rather Be Fishing tog i mod McDonalds Stilling og vandt 2-0, grundet walkover.

Rydhave Slots Efterskole ville møde DefinitelyNot i deres næste kamp, og Rather Be Fishing skal op i mod FinderSelvUd

Vi skal derfor sige tak for denne gang til Rydhave Slots Efterskole 2 og McDonald's Stilling

 

Division 2 - Playoffs

Upper bracket

I første kamp havde vi Madsport Academy mod SprayAway. Dette blev en kort serie, som kun blev til 2 maps. Vi startede på Inferno som blev forholdsvis tæt, SprayAway kom ud på toppen og tog map 16-12. På det andet map gik vi til Vertigo, et map der ikke ses meget af. Her tog SprayAway map mere overbevisende 16-8 og dermed vinder 2-0. 

I den anden kamp i Upper bracket tog eSpuma Academy series 2-0 over BAIT. Første map starter ud med et map eSpuma Academy kender til nemlig Train. Her viste de hvordan det skulle gøres og tog sejren 16-7. I det andet map på Inferno var BAIT mere skarpe, men var dog ikke skarpe nok og tabte map 16-12. 

Næste kamp om et finale spot er eSpuma Academy vs SprayAway

Lower bracket

I Første kamp spillede Falcons Esport mod Tricked U19. For Falcons Esport var det another day in the office, og viste en stærk perfomance. Første map skulle vi på Inferno som ikke budte på meget, som Falcons Esport vinder 16-8. I det andet map fik Falcons Esport overstået det hurtig, de gav ikke Tricked U19 et ben til jorden på Mirage. Kampen endte 16-2 og Falcons Esport går videre med en 2-0 sejr. 

Den anden kamp går Valosity Black videre, grundet de har fået walkover.

Næste kampe er Falcons Esport vs BAIT, og Valosity Black vs Madsport Delta

Vi skal sige farvel og tak for denne gang til Tricked U19 

 

Division 3 - Playoffs

Upper bracket

I første kamp havde vi TFrag.dk mod Jyderup Esport som endte 2-0. Første map blev overpass og TFrag.dk starter sikkert ud med en 16-7 sejr. Det andet map skulle vi ud og køre med tog, da vi fik to overtimes på Train. Jyderup Esport så ikke sig selv at tabe series, men TFrag.dk viste at de var det bedre hold og endte andet map 22-18. 

I den anden kamp Havde vi to tætte maps mellem Team Cade vs MultiHunters Elite. Det første map startede vi på Inferno, og som altid levere Inferno. MultiHunters Elite ender kampen 16-14 i et tæt første map. Andet map var Mirage og var ikke anderledes i en series der kunne gå til tre maps, så tog MultiHunters Elite Mirage 16-13 og vinder 2-0. 

Næste kamp skal TFrag.dk og MultiHunters Elite møde hinanden og spille om et finale spot.

Lower bracket

Første kamp starter ud med at blive 2-1 til eSpuma U19. Første map blev Overpass som endte 16-6 til eSpuma U19. Andet map var lidt tættere hvor StarFuzion tog sejren 16-13 på Train. På det Tredje map endte eSpuma U19 det hurtigt med en 16-1 sejr på Vertigo.

I den anden kamp vandt MultiHunters Jungle 2-0 over Flashmid, grundet walkover. 

De næste kampe i lower bracket er Team Cade vs eSpuma U19, og Jyderup Esport vs Multihunters Jungle.

Vi skal sige tak for denne gang til StarFuzion og flashmid

 

 

Division 4 - Playoffs 

Upper bracket

I første kamp har vi Sørby Talent mod Hygger'N som kun blev til to maps. Første map var Inferno og blev til en sikker sejr til Sørby Talent 16-6. På det andet map kom vi ud i overtime på Nuke, hvor Sørby Talent tog sejren 19-16 og vinder 2-0. 

I den anden kamp havde vi UNiTAS eSport vs Falcons Esport Academy vi gik distance og kom ud i alle tre maps. Første map var Inferno som Falcons Esport Academy tog 16-9. Det andet map var Overpass som blev tæt, men UNiTAS eSport vinder 16-14. Det tredje map byd på Dust 2, som også blev tæt men her var det Falcons Esport Academy der tog sejren 16-14 og ender serien 2-1. 

Næste kamp om finale spot vil være mellem Sørby Talent og Falcons Esport Academy.

Lower bracket

Første kamp var Femmøller.Main vs eVolved.eSports som kun blev til to maps. Femmøller.Main sikre forsættelse i playoffs med en 2-0 sejr. 

Anden kamp var mellem Modstandplz og Kold Army som endte 2-0. 

Næste kampe er UNiTAS.eSport mod Femmøller.Main og Hygger'N mod Kold Army.

Vi skal sige tak for denne gang til eVolved.eSports og Modstandplz.

 

 

Division 5 - Playoffs

Upper bracket

I første kamp har vi Toxic Tug mod KMG Serpents som kun blev til to maps. Første map var Inferno og blev til en sikker sejr til Toxic Tug 16-7. På det andet map havde vi en tæt kamp på Overpass, hvor Toxic Tug tog sejren 16-14 og vinder 2-0. 

I den anden kamp havde vi KMKMK vs SkarpeHjørne. Første map var Nuke som endte i overtime i et tæt opgør, som KMKMK tog 19-16. Det andet map var Inferno som ikke blev ligeså tæt, men KMKMK vinder 16-9 og dermed serie 2-0

Næste kamp om finale spot vil være mellem Toxic Tug og KMKMK.

Lower bracket

Første kamp var Sørby Aspire Ares vs eSpuma Alpha som blev til to tætte maps. eSpuma Alpha sikre forsættelse i playoffs med en 2-0 sejr, hvor de vinder første map 16-14 på Train og Inferno 19-17 i overtime.  

Anden kamp var mellem Froz Charlie og FBGM som endte 2-0 med ens map score 16-11 til Froz Charlie. Første map var Mirage og andet map var Nuke. 

Næste kampe er SkarpeHjørne mod eSpumaAlpha og KMG Serpents mod Froz Charlie.

Vi skal sige tak for denne gang til Sørby Aspire Ares og FBGM.

 

Division 6 - Playoffs

Upper bracket

I første kamp har vi Ørnebanden mod Froz eSport Academy gik til tre maps. Første map var Inferno og blev til en sikker sejr til Ørnebanden 16-9. På det andet map havde vi en tæt kamp på Overpass, hvor Froz eSport Academy tog sejren 16-13 og tog os til tredje map. På tredje map tog Ørnebanden sejren 16-10 på Mirage og serie 2-1. 

I den anden kamp havde vi BAW vs KlarPiratStart. Første map var Overpass som KlarPiratStart tog 16-9. Det andet map var Nuke som blev i samme stil som første map, her var det bare BAW som tog sejren 16-8. På tredje map endte kampen tæt 16-14 på Inferno, hvor KlarPiratStart vandt og tog serie 2-1.

Næste kamp om finale spot vil være mellem Ørnebanden og KlarPiratStart.

Lower bracket

Første kamp var Valhal White vs Fortress Unicorns som blev til to maps. Valhal White sikre forsættelse i playoffs med en 2-0 sejr, hvor de vinder et hurtig første map 16-2 på Nuke og et tættere andet map på Mirage 16-12.  

Anden kamp var mellem oldboys og Valhal Red som endte overbevisende 2-0 til oldboys med en 16-8 sejre på Nuke, og 16-4 sejr på Inferno.  

Næste kampe er BAW mod Valhal White og Froz eSport Academy mod oldboys.

Vi skal sige tak for denne gang til Fortress Unicorns og Valhal Red.

 

Division 7 - Playoffs

Upper bracket

I første kamp har vi Genstart mod Valosity Academy gik til tre maps. Første map var Nuke og blev til et tæt map til Genstart 16-14. På det andet map havde vi en tæt kamp på Overpass, hvor Valosity Academy tog sejren 16-7 og tog os til tredje map. På tredje map tog Genstart sejren 16-5 på Inferno og serie 2-1. 

I den anden kamp havde vi TeamZippos vs MultiHunters Prospect. Første map var Mirage som TeamZippos tog 16-13. Det andet map var Overpass som blev i samme stil som første map, her var det igen TeamZippos som tog sejren 16-14.

Næste kamp om finale spot vil være mellem Genstart og Team Zippos.

Lower bracket

Første kamp var KIF eSport vs Froz eSport Echo er Froz eSport Echo blevet taberdømt. 

Anden kamp var en bye til Hedonism grundet der kun er 7 hold i divisionen. 

Næste kampe er MultiHunters Prospect mod Hedonism og Valosity Academy mod KIF eSport.

Vi skal sige tak for denne gang til Froz eSport Echo.

 

Division 8 - Playoffs

Upper bracket

I første kamp har vi Borussia Benutzen mod ESUP blev til to hurtige maps. Borussia Benutzen starter første map ud med en 16-3 på Inferno, og andet map vinder de 16-5 på Dust 2. De vinder dermed 2-0.

I den anden kamp havde vi > H.S. < vs JAI ESPORT. Første map var Nuke som blev til et tæt map, hvor JAI ESPORT tog 16-13. Det andet map var Inferno som blev i samme stil som første map, her var det bare > H.S. < som tog sejren 19-15. På tredje map endte kampen 16-10 på Train, hvor JAI ESPORT vandt og tog serie 2-1.

Næste kamp om finale spot vil være mellem Borussia Benutzen og JAI ESPORT.

Lower bracket

Old Hogs får bye i første kamp, da der kun er 7 hold i divisionen.

Anden kamp vinder Ignavus.  

Næste kampe er > H.S. < mod Old Hogs og ESUP mod Ignavus.

Vi skal sige tak for denne gang til Zoom ZoomZ.

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for hele sæsonen:

 

 

 


Datoer for 14. sæson

Datoerne for 14. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 1: Marts d. 5
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 2: Marts d. 12
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 3: Marts d. 19
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 4: Marts d. 26
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs finale: April d. 2 (på nær div. 1.)
  • Live event: April d. 8 (Copenhagen Games)

Præmier

Samlet set fordeles 20.000 kr. 

Division 1 
7.500 kr.
1. plads = 4.500kr.
2. plads = 3.000kr. 

Division 2
4.500kr.
1. plads = 2.750kr.
2. plads = 1.750kr. 

Division 3 
2.500kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 

Division 4
1.500kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 

Division 5
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 6
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 7 
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

Division 8
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

 


Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

  • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
  • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
  • Vi afslutter hver sæson med en live finale
  • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer