Preseason: Waoo CS:GO Ligaen #5 - Vindere!

Vi er nu nået til vejs ende i vores preseason til 5. sæson af Waoo CS:GO Ligaen, og det er derfor tid til at se på, hvem der har vundet de forskellige divisioner. Efter de 49 hold har spillet 432 kampe i turneringen, er det med stor glæde at vi kan lykønske TBF ESPORT med at have vundet division 1! De er dermed de heldige vindere af 5 stk. Steel XL musemåtter som er sponsoret af SkyPad!

TBF ESPORT Lineup

Bork Alminds Oli Aadum Prepz Den øvrige stilling i division 1 kan ses her:

Stillingen i de andre divisioner

I de andre divisioner har vi fundet følgende vindere: 2. division: ingennavn 3. division: identity 4. division: Skydepatruljen 5. division: XI.Falster ACD STORT tillykke til alle vinderne! Den samlede stilling i alle divisionerne kan ses her.

5. sæson af Waoo CS:GO Ligaen

Inden længe vil vi annoncere datoerne for 5. sæson af Waoo CS:GO Ligaen hvor der vil være min. 30.000 kr. på højkant fra Waoo.  I mellemtiden håber vi, at I har nydt vores preseason og vil hjælpe os med udviklingen ved at svare på et spørgeskema, som vil blive sendt ud til deltagerne i løbet af de næste par dage. Vi ses til 5. sæson!

Partnere

En stor tak skal lyde til vores partnere; Waoo og ikke mindst SkyPad som med kort varsel har leveret præmier til vinderen af division 1!

Danmarks bedste internetudbyder

Med fiberbredbånd fra Waoo får du en stabil og fremtidssikret bredbåndsforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din internetforbindelse skal være, og om du vil have TV og telefoni med.

Seks gode grunde til at vælge fiberbredbånd fra Waoo:

  1. Waoo Hastighedsgaranti
  2. Up- og download hastighed går lige hurtigt
  3. Bredbånd nok til alle
  4. Få en lokal leverandør
  5. Din forbindelse påvirkes ikke
  6. Fremtidssikrer din bolig

Danske SkyPAD er leverandøren til gameren som enten husker de gamle klassikere eller skal opleve dem på ny. Både glas og stål var de mest sælgende materialer da gaming første gang blev kæmpe stort. SkyPAD levere desuden tilbehør som f.eks. mouse bungees eller lys til din skærm eller dit bord, som er super behageligt til de sene gaming-aften timer. Læs mere om SkyPad på deres hjemmeside her eller følg deres Facebook side her.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer