Den Blå CS:GO Liga #14 - Overblik uge 1

Drømmer du at arbejde inden for den maritime verden? Bliv automatikmekaniker!

I det maritime erhverv gør man brug af flere automatiserede, computerstyrede anlæg, som en automatikmekaniker har til opgave at sætte op, vedligeholde, reparere og forbedre. Alt dette lærer du under din uddannelse, som varer i alt 4,5 år, og du har mulighed for at tage uddannelsen mange steder rundt omkring i landet. Med et erhverv som automatikmekaniker har du mulighed for at arbejde i elektronikvirksomheder, i den maritime industri samt på skibe.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om jobbet her: worldcareers.dk/uddannelser/teknologi/automatiktekniker/

Vi har i denne uge fået skudt en ny sæson i gang af Den Blå CS:GO Liga. Vi er nu nået til den 14. sæson af ligaen, hvor vi i denne sæson har hele 8 divisioner bestående af 62 hold.

Vi giver her et overblik over ugens kampe samt en kort gennemgang af ugens kampresultater.

 

Division 1

Gruppe A

I gruppe A har Rydhave Slots EfterskoleMcDonald's Stilling og TapOne lagt sig i alle sammen i føresædet med 3 point. i Runde 1 havde vi opgørende Rydhave Slots Efterskole vs. TapOne som endte 16-6 til Rydhave Slots Efterskole på Mirage. I den anden kamp spillede TacaeSports vs. McDonald's Stilling som kom ud i double overtime på Train, og endte med en sejr til McDonald's Stilling på 22-19. 

I runde 2 har vi kun en kamp som indtil videre er blevet spillet, som er TapOne vs. TacaeSports her skulle vi på Inferno hvor TapOne sikrede sine første 3 point med 16-8 score. Den anden kamp i runde 2 er rykket til næste uge, som er opgøret om hvem der skal ligge sig i forrest i gruppen. Kampen er mellem Rydhave Slots Efterskole vs. McDonald's Stilling

Gruppe B

I gruppe B har Rydhave Slots Efterskole startede stærkt ud med 2 sejre og dermed sikret sig 6 points i første uge. I runde 1 spillede mødte de DefinitelyNot på Overpass, som blev et tæt opgør med scoren 16-12 til Rydhave Slots Efterskole 2. I deres andet opgør sikrede de sejren mere overbevisende med 16-7 mod Rather Be Fishing på Overpass. 

I hælene på Rydhave Slots Efterskole 2 kommer Aquiver Esports, som rykkede op i Division 1 i denne sæson. Deres første opgør endte på Overpass med scoren 16-9 mod Rather Be Fishing. De mangler stadig en kamp, som er rykket til i morgen, og hvis de vinder denne kamp skal de i næste uge dyste mod Rydhave Slots Efterskole 2 om 1. pladsen i gruppen. 

 

Division 2

Gruppe A

Stillingen i gruppe A ligger tæt mellem Bait og Madsport Delta. I den første kamp stod det mellem BAIT vs. 9210BITEZ, som endte 16-13 til Bait på Overpass. I den anden kamp var det Madsport Delta vs. Falcons Esport, som blev spillet på Inferno og endte med en 16-11 sejr til Madsport Delta.

Gruppe B

I gruppe B er det kun runde 1, som er spillet hvor begge kampe i runde 2 er blevet rykket til næste uge. I runde 1 havde opgørende eSpuma Academy vs. Tricked U19 og SprayAway vs. Valosity Black. i det første opgør blev det til en sikker sejr på 16-5 til eSpuma Academy, hvor opgøret blev udspillet på Nuke. I den anden kamp var det mere tæt som måtte ende ud i en enkel overtime, som blev sikker taget af Sprayaway og endte kampen med en 19-15 på Mirage.

 

Division 3

Gruppe A

3 hold har allerede sikret sig points i gruppe A, hvor Multihunters Elite har lagt sig på 1. pladsen med 2 sejre. I deres første kamp mod TFrag.dk blev et tæt opgør på Mirage og endte 16-14. I Multihunters Elite anden kamp blev til en mere overbevisende sejr på Inferno 16-10 mod eSpuma U19

I midten af stillingen har vi TFrag.dk og eSpuma U19 sikrede sig begge en sejr mod Multihunters Jungle på henholdsvis 16-10 Overpass og 16-13 Inferno.

Gruppe B

Forrest i gruppe B har vi Jyderup Esport som sikrede sig 2 sejre. I deres første kamp spillede de tæt op mod flashmid og endte med at tage sejren 16-14 på Train. I deres anden kamp domineret de på Nuke mod StarFuzion og endte kampen 16-6. 

Lige efter Jyderup Esport kommer Team Cade med 3 point som stadig mangler en kamp mod flashmid, som er sat til at blive spillet i morgen. I deres første opgør mod StarFuzion tog de overbevisende sejren 16-5 på Inferno.

 

Division 4

Gruppe A

Første pladsen er blevet taget meget overbevisende af Femmøller.Main med 16-5 mod Kold Army på Overpass, og 16-4 mod Falcons Esport Academy på Overpass. I midten af stillingen ligger Kold Army og Sørby Talent med en sejr hver. I begge deres sejre var der budt på Overtime, hvor der sammenlagt blev spillet 8 overtimes. Kold Army vandt deres kamp 31-29 på Nuke mod Sørby Talent, hvor Sørby Talent tog sejren mod Falcons Esport Academy 25-22 på Inferno. 

Gruppe B

I gruppe B er der kun blevet spillet 2 kampe, hvor Hygger'N ikke har spillet nogle kampe endnu da de er flyttet til kommende uger. De 2 kampe der er blevet spillet i gruppe B er UNiTAS eSport vs eVolved.eSports som endte i overtime og blev henholdsvis 19-16 på Inferno. eVoldved.eSports spillede mod Modstandplz i gruppens anden kamp, som blev et meget tæt opgør på 16-13 til Modstandplz på Overpass.

 

Division 5

Gruppe A

Sørby Apsire Ares starter første uge ud med at tage første pladsen. I deres første kamp spillede de mod Skarphjørne der endte 16-12 på Train, og i deres anden kamp viste de hvorfor du ikke skal lade Inferno gå igennem veto'en hvor de vandt 16-2 mod FBGM

Selvom Skarphjørne måtte lade sejren gå mod Sørby Aspire Ares, så kæmpede de til det sidste mod Toxic Tug som måtte ud i double overtime på Inferno. Her tog SkarpHjørne sejren 22-19, og dermed sikrede sig sine første 3 points. Det samme gjorde Toxic Tug i deres første kamp mod FBGM på Inferno, hvor kampen endte 16-4. 

I næste uge skal Sørby Aspire Ares og Toxic Tug spille mod hinanden, og hvis veto'en gå til Inferno ville der blive sat op for en god kamp. 

Gruppe B

KMKMK tog også første pladsen i deres gruppe, hvor de vandt deres første kamp 16-4 mod eSpuma Alpha på Inferno. I deres anden kamp mod Froz Charlie tog de sejren 16-9 på Mirage. Dog sikrede Froz Charlie sig 3 points i deres første kamp mod KMG Serpents, som endte 16-11 på Mirage. I KMG Serpents lod sig ikke slå ud af et enkelt nederlag, da de i deres anden kamp skulle møde eSpuma Alpha. Det blev et tæt opgør da begge hold kæmpede om at få deres første 3 points, men endte 16-13 til KMG Serpents på Mirage.

 

Division 6

Gruppe A

I gruppe A har vi KlarPiratStart og Valhal White som begge har taget points mod Valhal Red, kampene endte henholdsvis 16-1 på Overpass og 16-4 på Inferno. Ørnebanden mangler stadig at spille deres 2 kampe i denne uge, da de er blevet flyttet til kommende uger. 

Gruppe B

Dette samme i gruppe B er der kun blevet spillet 2 kampe. I den første kamp stod det mellem Froz eSport Academy vs. Fortress Unicorns, som blev spillet på Inferno og endte 16-9 til Froz eSport Academy. I den anden kamp blev resultatet ikke meget anderledes hvor BAW vs. oldboys spillede. De tog kampen til Nuke som endte 16-7 til BAW

 

Division 7

Gruppe A

Hedonism startede første uge ud med at tage første pladsen i gruppen. I deres to kampe endte de med to udemærket resultater, hvor de i første kamp mod Froz eSport Echo vandt de 16-8 på Overpass. I deres anden kamp spillede de mod Valosity Academy på Nukem, og tog sejren 16-10. 
Valosity Academy sikrede sig dog en sejr mod Multihunters Prospects på Inferno, og endte med at blive 16-10. Dette giver Valosity Academy deres første 3 points i uge 1 af Den blå CS:GO Liga. 

Der mangler stadig en kamp at blive spillet, som er blevet rykket til næste uge. Den sidste kamp for første uge som mangler står mellem Froz eSport Echo vs. MultiHunters Prospects som skal kæmpe om at få deres første 3 points. 

Gruppe B

I gruppe B er der kun 3 hold og derfor kun 2 kampe om ugen. I den første kamp spillede KIF eSport vs. Genstart, her endte vi på Inferno og sejren endte med at gå til KIF eSport med 16-13. 

Den anden kamp mellem Team Zippos vs. Genstart er blevet udsat. 

 

Division 8

Gruppe A

I gruppe A er der kun blevet spillet en kamp, som måtte ud i overtime. kampen blev spillet mellem Old Hogs vs. JAI ESPORT som endte med en sejr til JAI ESPORT 19-15 på Inferno. 

De andre kampe i gruppen er blevet rykket til kommende uger. 

Gruppe B

I gruppe B er der kun 3 hold, og dermed også kun 2 kampe. Første opgør blev spillet mellem > H.S. < vs. Ignavus som endte 16-1 på Inferno. I den anden kamp blev det et tættere opgør som måtte ud i en overtime. Opgøret blev spillet mellem ESUP vs. Ignavus på Overpass, og endte med en sejr på 19-17 til Ignavus.

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for hele sæsonen:

 

 

 


Datoer for 14. sæson

Datoerne for 14. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

 • Liga start: Januar d. 28
 • Pause: Vinterferie februar d. 10 - d. 16
 • Transfervindue: Februar d. 28 - Marts d. 1
 • Planlagt dato for sidste kamp i gruppespil: Februar d. 27
 • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 1: Marts d. 5
 • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 2: Marts d. 12
 • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 3: Marts d. 19
 • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 4: Marts d. 26
 • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs finale: April d. 2 (på nær div. 1.)
 • Live event: d. 8 april (Copenhagen Games)

Præmier

Samlet set fordeles 20.000 kr. 

Division 1 
7.500 kr.
1. plads = 4.500kr.
2. plads = 3.000kr. 

Division 2
4.500kr.
1. plads = 2.750kr.
2. plads = 1.750kr. 

Division 3 
2.500kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 

Division 4
1.500kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 

Division 5
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 6
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 7 
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

Division 8
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

 


Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

 • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
 • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
 • Vi afslutter hver sæson med en live finale
 • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer