Deloitte CS:GO University Tournament

Esport er en legeplads for udvikling af klassiske konsulentkompetencer
I et nyt samarbejde mellem eSport.dk og Deloitte kobles esporten med rådgivningsbranchen. Begge parter mener, at unge i esportsfællesskabet udvikler kompetencer, der er afgørende for både fremtidens erhvervsliv og samfund. Derfor er deres ambition at vise unge esportsinteresserede, hvordan de kan bruge deres færdigheder fra gamer-stolen i rådgivningsbranchen.

Fællesskab og forskellighed sættes i førertrøjen
Aldrig før har det været så tydeligt, hvordan sammenføringen af forskellige kompetencer, baggrunde og erfaringer er altafgørende for virksomheders succes. Hvilket særligt mærkes i rådgivningsbranchen, hvor nytænkende løsninger er af højeste valuta. Deloitte er ingen undtagelse.

”Vi tror på, at vi kan gøre den største forskel for vores kunder, når vi stiller med teams med stor diversitet. Vi tror på, at hvis vi udnytter vores forskellige perspektiver og baggrunde som vores største styrke, kan vi agere mere kreativt og nytænkende og skabe bedre løsninger. Hertil kommer, at vi kan dyrke det bedste fællesskab for os som individer såvel som teams.”

// Camilla Kruse, People and Purpose Leader, Deloitte Danmark.

At Deloitte har øje på de unge esportsudøvere skyldes, at virksomheden ser en lighed mellem den dygtige gamer og konsulenten. Deloitte ser esport som en legeplads for at udvikle relevante kompetencer såsom: strategisk tænkning, solide kommunikationsevner, samarbejdsevner og organisationsforståelse. Og når disse kompetencer erhverves udenfor universitets fire vægge, bringer det et andet værdifuldt perspektiv i tillæg til den akademiske tilgang.

Esportsbranchen er ligesom rådgivningsbranchen et stræbende fællesskab, hvor unge e-sportsudøvere dyrker deres interesse ambitiøst og dedikeret. At kunne indgå partnerskab med et stærkt brand som Deloitte er derfor en spændende mulighed. Både fordi det er vigtigt at udvikle et professionelt blik på esportsatleterne og illustrere overfor de unge, at der findes karrieremuligheder, hvori de kan drage nytte af gamer-færdigheder frem for at lægge dem på hylden.

”Det er vigtig for både os som en af landets ældste esportsorganisationer, og for esportsbranchen generelt, at et samarbejde som dette med Deloitte åbner en stærk mulighed for at skabe fokus på, hvordan de meget koncentrerede færdigheder, som gamerne tilegner sig igennem esporten, kan bringes i spil i forbindelse med uddannelse og karriere.”

// Zahid Butt, CEO, eSport.dk, CopenhagenGames.com.

Måden hvorpå eSport.dk og Deloitte vil aktualisere samarbejdet sker via en online CS-turnering for universitetsstuderende fra alle danske universiteter fra februar til marts. Turneringen munder ud i et finalearrangement til Copenhagen Games i påsken i april 2020.

Turneringen drives fra www.CopenhagenGames.com 

 

PRÆMIER

 
Prizes are from L33T-Gamings new nordic product line

No. 1.  :

  • 5 x headset
  • 5 x Megingjörd – Full-Mechanical Gaming Keyboard, RGB (Nordic)
  • 5 x playertickets for Copenhagen Games
  • 5.000 dkr. 

 

No. 2. :

  • 5 x Nebulir – Gaming Headset w. Mic & RGB
  • 5 x playertickets for Copenhagen Games

Login
 Glemt password?
Registrer