EDU Cup #7 - Playoffs & finaler

Nedtællingen til finaleeventet i EDU Cup sæson 7 er så småt begyndt. Vi gennemgår derfor hurtig, hvilke hold der er klar til til at spille finaler d. 7 december på Femmøller Efterskole. 

 

CS:GO

Stillinger fra gruppespillet:

Herunder kan du se, hvordan det gik holdene i gruppespillet i CS:GO-turneringen. 

 

A-playoffs:

Vi har nu fundet finalisterne til A-finalen i CS:GO: HDE.Doubleløber skal møde Stidsholt IF Chargers. Begge finalehold har spillet suværent i playoffs, da de har slået alle deres modstandere med resultatet 2-0. De to finalister møder hinanden i finalen d. 7. december til finaleeventet, som skal afholdes på Femmøller Efterskole.

 

B-playoffs:

Tillykke til Femmøller FROYO, som har vundet B-playoffs i CS:GO. De mødte Galtrup Gators i B-finalen, som de besejrede med resultatet 2-1. 

 

League of Legends

Stillinger fra gruppespillet

Herunder kan du se, hvordan det gik holdene i gruppespillet i League of Legends-turneringen. 

 

A-playoffs:

Førstepladsen fra Gruppe 1, NFE Casuals, har sikret deres plads i A-finalen, efter de sejrede 2-1 over Gruppe 4's førsteplads, Ølgod Main. NFE Casuals skal spille finale mod Rydhave Alpha, som opnåede en førsteplads i Gruppe 2 i gruppespillet. Rydhave Alpha besejrede Ølgod Academy med resultatet 2-0.

Finaleholdene møder hinanden d. 7. december til finaleeventet, som skal afholdes på Femmøller Efterskole. 

 

B-playoffs:

Tillykke til Rydhave Beta, som vandt B-finalen med resultatet 2-1 over Stidsholt IF VEGA.

 

Finaleevent hos Femmøller Efterskole

Ved denne sæson af EDU Cup havde vi besluttet, at finaleeventet skulle afholdes på en uddannelsesinstitution, der tilbyder esport som linjefag. Vi valgte derfor at køre en afstemning på Facebook, hvor I alle kunne stemme på netop den skole, som I synes, skulle være værtsskole for finaleeventet.

Femmøller Efterskole er en efterskole, der tager esport seriøst. De tilbyder deres elever otte forskellige linjer med særligt fokus på kreativitet såsom Teater, Styling, Design, Musik samt esport. Efterskolens esportslinje har til formål at omfavne elever, som er passioneret omkring CS:GO, og som ønsker at forene deres interesse for esport med et stærkt sammenhold med skolens andre elever. Skolen har opbygget et professionelt miljø, hvor dygtige undervisere lærer eleverne om strategier, teamwork og spillets mange finesser. Desuden gør skolen brug af højtkvalitets gaming-udstyr, således eleverne har de bedste forudsætninger for at træne og spille. Eleverne vil også deltage i udvalgte turneringer og events samt tage på fælles studieture til fx Blast Pro Series eller IEM. Efterskolen tager esport yderst seriøst - så meget at det var skolens egne elever, der tog initiativet til at tilmelde efterskolen til afstemningen om at afholde finaleeventet.  

 

Femmøller Efterskole vil sikre sig, at der er maskiner/udstyr mm. til finalekampene samt lidt mad og drikke til alle finaleholdene.

Adressen er:
Femmøller Efterskole
Molsvej 137
8400 Ebeltoft

Kunne du tænke dig at vide mere om Femmøller Efterskole, finder du et link til skolens hjemmeside her: femmoeller.dk

 

Præmier

Vinder af EDU Cup CS:GO Main: 1 guldpokal og 5 guldmedaljer. 

Vinder af EDU Cup CS:GO B: 1 ille guldpokal.

Vinder af EDU Cup LoL: 1 guldpokal og 5 guldmedaljer.

Vinder af EDU Cup LoL B: 1 lille guldpokal.

 


Login
 Glemt password?
Registrer