Den Blå CS:GO Liga #13 - Gruppespillets endelige stillinger

Drømmer du at arbejde inden for den maritime verden? Læs til skibsmæger!

En skibsmægler har til opgave at arrangere skibstransport af varer. En skibsmægler kan også stå for at købe eller sælge skibe. Som skibsmægler bruger du meget tid på at lave forhandlinger, gøre præsentationer klar til møder med kunder, planlægge transport og meget mere. Det tager 2 år at uddanne sig til skibsmælger, hvor du både skal være på skolebænken og i lære ude i en virksomhed.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om jobbet her: worldcareers.dk/uddannelser/shipping/skibsmaegler/

 

Holdene har i denne uge spillet de sidste to runder af gruppespillet, og vi giver derfor nu et overblik over de endelige stillinger for Den Blå CS:GO Ligas gruppespil. Vi giver også en kort beskrivelse af, hvilke hold der fortsætter i de 7 divisioners A- og B-playoffs. Top 2 fra hver gruppe vil fortsætte til A-playoffs, mens hver gruppes tredje- og fjerdeplads skal spille B-playoffs.

Vi begynder playoffs i næste uge, hvor vi har kampprogrammet klar i løbet af aftenen d. 22/11. 

 

Division 1

Gruppe A

I Division 1's Gruppe A har HenriksHyggeligehomies samt Froz eSport PRO sikret sig pladserne i A-playoffs. Falcons Esport vil spille B-playoffs sammen med RIF Esport. Froz eSport PRO og Falcons Esport ender begge med 9 point, men Froz eSport PRO slutter gruppespillet af med den bedste rundescore blandt de to hold.

Gruppe B

Færdig arbejd' lukker gruppespillet af ubesejret. De fortsætter i Division 1's A-playoffs sammen med Accusata Scusata. eSpuma Academy og Sørby Longshots skal spille i B-playoffs, da de slutter på tredje- og fjerdepladsen med hhv. 6 og 3 point. 

 

Division 2

Tirsdagens livestreamede kamp: Roskilde Banden vs. SprayAway (Inferno)

Gruppe A's top- og bundhold skulle tirsdag aften spille mod hinanden. Roskilde Banden havde især brug for sejren for at kunne komme op og kæmpe mod gruppens anden- og tredjeplads, Svendborg Orcas samt NOFUTURE, mens SprayAway skulle sigte efter at fortsætte deres sejrsstime. Opgøret var i hvert fald alt andet end kedelig, da holdene måtte ud på flere omgange overtid, før vi kunne kåre opgørets endelige vinder.

Roskilde Bandens line-up:

 • favoritten
 • rec0il
 • Støvsugeren
 • Brilledrengen
 • Unz

 

SprayAways line-up:

 • ZnaQe
 • A1msterG
 • Moogle
 • Noglaa
 • ZaziBoli

 

I første halvleg var det særligt SprayAway, som dominerede på deres T-side. Roskilde Banden kæmpede med at hive runderne hjem, og de vandt derfor ikke synderligt mange runder. Da holdene skulle skifte side i halvlegen, var det ved en stilling, der lød på 11-4 til fordel for SprayAway. 

Efter sideskiftet gjorde Roskilde Banden 'comeback', og de formåede at hale mere og mere ind på SprayAway, som jo havde haft en betydelig føring med sig fra første halvleg.

Det gav ikke desto mindre SprayAway mulighed for at lukke kampen af med et slutresultat på 16-12, men Roskilde Banden gav sig ikke så let, og de fik derved indhentet SprayAway til 15-15. Takket være Roskilde Bandens flotte 'comeback', som nævnt før, skulle holdene derfor afgøre kampen på overtid.

 

Opgøret gik så vidt, at holdene måtte ud på hele fire omgange overtid, inden SprayAway kunne afgøre kampen til resultatet 28-24 og dermed tage 3 point med sig i Gruppe A. 

 

Kampens endelige resultat: Roskilde Banden 24 - 28 SprayAway.

Kampens topfraggers: Moogle (46 kills) & A1msterG (44 kills). Det er klart, at når et opgør går ud på fire gange overtid, vil udvalgte spillere have fået et hav af kills. I dette opgør var det Moogle og A1msterG, som førte an i antallet af samlede kills. Derfor får du også mulighed for at se et udvalgt highlight, hvor netop disse to spillere er i centrum:

 

 

Samlede stillinger i Division 2

Gruppe A

I Division 2's Gruppe A skal SprayAway sammen med Svendborg Orcas spille i playoffs A. Svendborg Orcas slog nemlig NOFUTURE i holdenes indbyrdes opgør, og NOFUTURE skal derfor spille i B-playoffs sammen med Roskilde Banden.

Gruppe B

Aquiver Esports er klar til A-playoffs, da de topper tabellen i Gruppe B. Det samme gør sig gældende for Missbuy, der slutter med en bedre rundescore end Madsport Youngsters, trods begge hold ender gruppespillet med 9 point. Madsport Youngsters og Sørby Potential 4 vil begge skulle spille i B-playoffs. 

 

Division 3

Torsdagens livestreamede kamp: Veterans Esport vs. Mou Gaming (Inferno)

Mou Gaming havde frem til torsdag kun lidt ét enkelt nederlag i gruppespillet, hvor de tabte 14-16 til Holdet. Veterans Esport havde selv kun to sejre med fra deres opgør mod FACEITSTARS, og selvom de ikke havde mulighed for at indhente Holdet på andenpladsen, gav de Mou Gaming masser af modstand på Inferno.  

Veterans Esports line-up:

 • capper
 • Stinis
 • H4ZE
 • Manse
 • lille A

Mou Gamings line-up:

 • Risager
 • Svinet
 • Parco
 • Kilias
 • baka

Mou Gaming kom bedst fra start på Inferno, da de vandt opgørets første to runder. Derefter vandt Veterans Esport de næste to, og over de næste mange runder fulgte holdene godt af.

Highlight: Se Veterans Esports spiller, lille A, spraye sig til 3 kills:

 

Stillingen ved halvlegen viste derfor også kun en lille føring til Veterans Esport på 9-6. 

Efter pausen satte Veterans Esport alle ressourcer i at lukke kampen hurtigt af. Men til trods for, at Mou Gaming havde været nede 6-9 i halvlegen, gjorde de comeback til 15-15, og vi kunne endnu engang i denne uge opleve overtid på livestream. 

 

Highlight: Manse fra Veterans Esport fik kommentatorerne op af stolene, da han udførte et "200 IQ-træk", da han skulle forsvare bomben i en 1v2 'clutch'-situation. 

 

Da kampen gik ud på overtid, havde Veterans Esport svært ved at vinde de afgørende dueller, og de vandt derfor kun én enkelt runde i overtiden. Mou Gaming lukkede kampen af til et slutresultat på 19-16. 

 

Kampens slutresultat: Veterans Esport 16  - 19 Mou Gaming

Kampens topfragger: Både Risager (33 kills), Svinet (29 kills) og baka (30 kills) stod ud i torsdagens livestreamede kamp ift. antallet af samlede kills. I opgørets sidste runde beviste Risager, hvorfor netop han skulle ende med at blive kampens topfragger, da han skulle forsvare sig i en nærmest uoverskuelig 1v3 clutch-situation: 

 

Samlede stillinger i Division 3

Gruppe A

Mou Gaming og Holdet har sikret sig pladser i Division 3's A-playoffs, da disse to hold slutter som top 2 i Gruppe A. Derved skal Veterans Esport og FACEITSTARS spille i B-playoffs. 

Gruppe B

I Gruppe B er det mandskaberne fra AaB og Dexterity, der skal spille i A-playoffs. Madsport Academy og HighFl3x slutter nederst i tabellen og skal derfor spille i B-playoffs. 

 

Division 4

Gruppe A

I Gruppe A fortsætter Kold Army og 5th Orbit Gaming i A-playoffs. 5th Orbit Gaming ender med 9 point, som er samme antal point, som Femmøller.Main har opnået i gruppespillet. Dog har 5th Orbit Gaming vundet begge opgør mod Femmøller.Main, der selv skal spille B-playoffs med Elemental eSports.

Gruppe B

MH Academy og Stidsholt IF Chargers har sikret sig pladser i Division 4's A-playoffs med hhv. 15 og 12 point. Team PleX og Skamling Esport slutter i bunden af Gruppe B og skal derved spille B-playoffs. 

 

Division 5

Gruppe A

DanishDucks har sammen med Hygger'N! sikret sig plads i Division 5's A-playoffs. Dermed går Aalborg SPH og Team Night And Love videre til B-playoffs i Division 5. 

Gruppe B

I Gruppe B fortsætter Code4-main og Falcons Esport Academy til A-playoffs, da de slutter gruppespillet af med flest sejre, mens KlarPiratStart skal spille B-playoffs.

 

Division 6

Gruppe A

Ubesejrede Skarphjørne har sammen med Stidsholt Fronters sikret deres plads i A-playoffs. Femmøller Upcoming og XI-Falster-main slutter i bunden af Gruppe A, og de vil derfor gå videre til B-playoffs.

Gruppe B

A-playoffs er sikret for Ørnebanden og Valhal White. Hedonism skal med deres placering i bunden spille B-playoffs.

 

Division 7

Gruppe A

Froz eSport Academy slutter i toppen af Gruppe A. De går videre til A-playoffs sammen med KIF eSport, der ellers ender på samme antal point som Five Towers. Eftersom KIF eSport har vundet deres to opgør mod Five Towers, slutter de som nr. 2 i rækken. Five Towers vil derved skulle spille B-playoffs sammen med Distinguished Warriors.

Gruppe B

Gruppe B's Valhal-reds er endnu et af ligaens ubesejrede hold. Valhal-reds går videre til A-playoffs sammen med Froz eSport Main. Froz eSport Potential B vil da skulle spille B-playoffs, efter de slutter gruppespillet med 6 point.

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for gruppespillet:

 

 


Datoer for 13. sæson

Datoerne for 13. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

 • Liga start: 4. november
 • Planlagt dato for sidste kamp i gruppespil: 21. November
 • Sidste kamp for semifinale i playoffs A og sidste kamp for kvartfinale  i Playoffs B: 28. november
 • Sidste kamp for Playoffs B-semifinale: 5. december
 • Sidste kamp for finale: 12 december (pånær Division 1 Playoffs A)
 • Live event for Division 1 finale playoffs A: 28. december (finaler til live event i København)

Livestream

 • Alle kampe, som ikke bliver rykket fra deres vejledende tidspunkt (tirsdag/torsdag kl.20.00), er med i en afstemning på vores Facebook side.
 • Alle kampe vil blive skrevet i et opslag på vores Facebook side, og alle vil få et nummer. Hver person har én stemme, og man afgiver sin stemme ved at skrive nummeret på den kamp, man vil stemme på i kommentarfeltet på opslaget. Hvis man stemmer flere gange, vil ingen af ens stemmer blive talt med.
 • Afstemningen vil starte på kampdage kl.12 og vil slutte kl.17.
 • Dette giver stadig mulighed for at rykke kampene, men så vil de ikke blive medtaget i lodtrækningen. Dette gælder også Division 1.
 • Det vil kun være muligt at få maks. 2 kampe streamet, for at så mange hold har mulighed for at få streamet deres kampe.

Alt livestream bliver vist på https://www.twitch.tv/esport 


Præmier

Samlet set fordeles 30.000 kr. 

- Division 1 - 
10.500kr.
1. plads = 5.500kr.
2. plads = 4000kr. 
Vinder af Playoffs B = 1.000kr.

- Division 2 - 
6.000kr.
1. plads = 3.500kr.
2. plads = 2.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 1.000kr.

- Division 3 - 
4.000kr.
1. plads = 2.000kr.
2. plads = 1.500kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 4 - 
3.000kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 5 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 600kr. 
Vinder af Playoffs B = 400kr.

- Division 6 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 600kr. 
Vinder af Playoffs B = 400kr.

- Division 7 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 600kr. 
Vinder af Playoffs B = 400kr.

 

 


Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

 • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
 • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
 • Vi afslutter hver sæson med en live finale
 • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer