Den Blå CS:GO Liga #13 - Overblik uge 1

Drømmer du at arbejde inden for den maritime verden? Bliv automatikmekaniker!

I det maritime erhverv gør man brug af flere automatiserede, computerstyrede anlæg, som en automatikmekaniker har til opgave at sætte op, vedligeholde, reparere og forbedre. Alt dette lærer du under din uddannelse, som varer i alt 4,5 år, og du har mulighed for at tage uddannelsen mange steder rundt omkring i landet. Med et erhverv som automatikmekaniker har du mulighed for at arbejde i elektronikvirksomheder, i den maritime industri samt på skibe.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om jobbet her: worldcareers.dk/uddannelser/teknologi/automatiktekniker/

Vi har i denne uge fået skudt en ny sæson i gang af Den Blå CS:GO Liga. Vi er nu nået til den 13. sæson af ligaen, hvor vi i forhold til sidste sæson har udvidet ligaen med yderligere to divisioner.

Vi giver her et overblik over ugens kampe samt en kort gennemgang af ugens to livestreamede opgør, som består af få, udvalgte highlights og kampresultater.

 

Division 1

Ligaens første livestreamede opgør stod mellem Division 1's Accusata Scusata og eSpuma Academy. 

Livestreamet kamp: Accusata Scusata vs eSpuma Academy (Nuke)

Accusata Scusatas line-up:

 • Burla
 • chrisK
 • He1seR
 • Papa Viku
 • OSSY

eSpuma Academys line-up:

 • G4LaX
 • Ditz3n
 • Rye
 • Falk
 • laugg

Opgøret var yderst tæt hele vejen igennem mellem de to mandskaber. Vi viser derfor et par udvalgte highlights fra opgørets første halvleg:

 

I opgørets 8. runde førte Accusata Scusata med en enkelt runde, hvor de havde tvunget eSpuma Academy ud på en 'eco round'. Det betød, at eSpuma Academy kun havde 1 Deagle og lidt utility hver især til rådighed. eSpuma Academy mistede hurtigt 2 spillere, og de måtte derfor ud i en 3v5. eSpuma Academy formåde at få plantet bombe og endda at vinde runden til trods for, at Accusata Scusata havde haft fordelen fra rundens start.

Se et udsnit af opgørets 8. runde herunder:

 

I den sidste runde af første halvleg var det Accusata Scusatas spiller He1seR, der gjorde sig bemærket, da han bevægede sig ud fra en smoke og fik 3 hurtige frags:

Stilling i halvleg: Accusata Scusata 6 - 9 eSpuma Academy

 

Accusata Scusata havde flere runder, hvor de havde mulighed for at lukke kampen af. eSpuma Academy gjorde dog et ihærdigt forsøg på selv at kæmpe sig til sejren. Alligevel sluttede kampen af med Accusata Scusata som opgørets endelige vinder.

 

Kampens endelige resultat: Accusata Scusata 16 - 14 eSpuma Academy

Kampens top-fraggere: rye & OSSY begge med 24 kills i alt. 

 

 

Samlede stilling i Division 1

Gruppe A

I gruppe A har HenriksHyggeligeHomies lagt sig i front med 2 sejre mod hhv. Froz eSport PRO på 16-13 og Falcons Esport med 16-4. På en delt andenplads ligger Falcons Esport og RIF Esport, da de begge inkasserede en enkelt sejr i ugens løb. Froz eSport PRO led to nederlag, men begge deres opgør har dog været yderst tætte.

Gruppe B

Færdig arbejd' har gjort et godt stykke arbejde i første uge af ligaen, da de allerede har indsamlet 9 point efter 3 kampe. De slog Accusata Scusata 16-11 og 16-8 samt Sørby Longshots 16-10.  Sørby Longshots og Accusata Scusata har begge 3 point, som er fra deres sejre over eSpuma Academy.

 

Division 2

Gruppe A

Stillingen i Division 2's gruppe A er tæt blandt tre af holdene, da både NOFUTURE, Roskilde Banden og SprayAway alle har vundet ét enkelt opgør frem til nu. Dog har vi kun fået afholdt 3 opgør indtil videre, og den kamp, som endnu er tilovers fra denne uge, er udskudt til næste uge. Det betyder også, at Svenborg Orcas og NOFUTURE kun har gennemført en kamp hver denne uge, og vi må for nu vente på deres første opgør imellem dem. 

Gruppe B

Madsport Youngsters fører gruppe B indtil videre, da de har vandt 16-14 over Missbuy samt 16-3 over Sørby Potential 4. Det er også de eneste to kampe, som vi har fået afholdt i gruppe B i den første uge af ligaen. 

 

Division 3

Livestreamet kamp: Mou Gaming vs. Holdet (Inferno)

Mou Gamings line-up:

 • Parco
 • Svinet
 • Kilias
 • Risager
 • baka

Holdets line-up:

 • Xyper
 • Jeppil
 • Haxz
 • Nero
 • Squash

Holdet kom bedst fra start i dette opgør mod Mou Gaming, da de sejrede i de første 3 runder af første halvleg. I 4. runde nåede Squash at plante bomben med få sekunder igen, men måtte sidst lade livet og runden til Parco og Mou Gaming. Derfra tog Mou Gaming fuldstændig over og fremviste en klar magtdemonstration, da de kunne slutte første halvleg af med en kolossal føring på 12-3.

 

På trods af, at Holdet var under hårdt pres fra Mou Gaming i første halvleg, udviste Holdets spillere stadig flotte præstationer - heriblandt Parcos spray, som inkasserede ham 3 frags i opgørets 10. runde:

 

Stilling i halvleg: Mou Gaming 12 - 3 Holdet

 

Holdet klarede sig bedre i anden halvleg, selvom de lagde ud med at tabe opgørets anden pistolrunde. Opgøret sluttede i Mou Gamings favør, da de tog den endegyldige sejr over Holdet. 

 

Kampens endelige resultat: Mou Gaming 16 - 10 Holdet

Kampens top-fraggere: baka & Risager med 21 kills i alt hver især. 

 

Se eller gense Risagers 3 AWP kills fra opgørets 9. runde herunder:

 

Samlede stilling i Division 3

Gruppe A

I gruppe A har Mou Gaming lagt sig forrest efter sejren på 16-10 over Holdet. De tog yderligere en sejr, da de spillede mod Veterans Esport, hvor stillingen endte 16-11. Veterans Esport vandt dog over FACEITSTAR$. De besidder 0 point for nu - det samme er gældende for Holdet. Disse to hold har stadigvæk deres første møde til gode, som forløber søndag aften. 

Gruppe B

Forrest i gruppe B ligger AaB, eftersom de har sikret sig to sejre: først 16-11 over Madsport Academy og dernæst 16-5 over Dexterity. Dexterity tog dog selv en flot 16-2-sejr over HighFl3x, som selv var tæt på at tage point fra Madsport Academy, der dog vandt opgøret 16-13. 

 

Division 4

Gruppe A

Tre af holdene i gruppe A fører sammen, da de alle tre har fået 3 point i ugens løb: 5th Orbit Gaming har med kun 1 spillet kamp samlet sig tre point fra en sejr over Femmøller.Main, som havde trukket sig fra opgøret. Femmøller.Main spillede dog mod Kold Army, hvor de vandt 16-7. Kold Army tog selv point mod Elemental eSports med en sejr på 16-6. Elemental eSports og 5th Orbit Gaming mangler stadigvæk at spille deres første kamp mod hinanden.

Gruppe B

I gruppe B fører MH Academy på nuværende tidspunkt. De fik point mod Stidsholdt IF Chargers, som dog gav dem kamp til stregen, da opgøret sluttede 16-14 til MH Academys fordel. De skulle også have spillet mod Skamling Esport, som dog valgte at trække sig fra deres to opgør i denne uge. Derved har MH Academy også fået 3 point fra denne tildelte sejr. Stidsholt IF Chargers slog Team PleX med 16-10, som selv har fået 3 point fra deres opgør mod Skamling Esport.

 

Division 5

Gruppe A

Indtil videre har vi kun fået afholdt 2 kampe i gruppe A. Her slog DanishDucks mandskabet fra Team Night And Light med overbevisning, da resultatet lød på 16-0. De fik en ny chance for at tage point, da de skulle spille mod Aalborg SPH. Dog løb Aalborg SPH med sejren på 16-6. 

Gruppe B

Også i gruppe B har der været afholdt 2 kampe i ugens løb. Første opgør var mellem KlarPiratStart og Code4-main. Her vandt Code4-main med resultatet 16-9. De mødte også deres anden modstander fra gruppen, nemlig Falcons Esport Academy. Opgøret var yderst tæt, men igen løb Code4-main med den endelige sejr, da de slog Falcons Esport Academy med 16-13. 

Det skal dog bemærkes, at alle hold i gruppe B automatisk har fået tildelt 6 point, som indgår i den samlede stilling. Det betyder således, at Falcons Esport Academy og KlarPiratStart står med 6 point, selvom de endnu ikke har vundet et opgør. 

 

Division 6

Gruppe A

Skarphjørne har haft to tætte opgør i denne uge, da de mødte XI-Falster-Main og Femmøller Upcoming. Det blev til to sejre for Skarphjørne: Første opgør endte 16-14 mod XI-Falster-Main og andet opgør 19-15 mod Femmøller Upcoming. Disse to hold mangler stadig at møde hinanden, og derved står de begge med 0 point på nuværende tidspunkt i ligaen. 

Gruppe B

Vi har indtil videre kun gennemført to opgør i gruppe B. Det skal dog bemærkes, at alle hold i gruppe B automatisk har fået tildelt 6 point, som indgår i den samlede stilling. 

I første opgør mødte Ørnebanden og Valhal White hinanden, hvor Ørnebanden kunne tage den endelige sejr med resultatet 16-13. Valhal White vandt dog i overtid mod Hedonism på 22-20, hvilket betyder, de er oppe på 12 point. 

 

Division 7

Gruppe A

I gruppe A i Division 7 fører både Froz eSport Academy og KIF eSport, da begge hold har opnået to sejre efter to opgør. Froz eSport Academy vandt hele 16-0 over Five Towers samt 16-3 over Distinguished Warriors. KIF eSport vandt selv 16-11 over Distinguished Warriors samt 16-11 over Five Towers. 

Gruppe B

Det har kun været Froz eSport Potential B og Valhal-Reds, der indtil videre har været i aktion i gruppe B. Det skal dog bemærkes, at alle hold i gruppe B automatisk har fået tildelt 6 point, som indgår i den samlede stilling. 

I dette ene opgør vandt Valhal-Reds med det overbevisende resultat af 16-2 over Froz eSport Potential B. Froz eSport Main mangler således endnu at gennemføre deres første kamp i Den Blå CS:GO Liga #13. 

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for hele sæsonen:

 

 


Datoer for 13. sæson

Datoerne for 13. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

 • Liga start: 4. november
 • Planlagt dato for sidste kamp i gruppespil: 21. November
 • Sidste kamp for semifinale i playoffs A og sidste kamp for kvartfinale  i Playoffs B: 28. november
 • Sidste kamp for Playoffs B-semifinale: 5. december
 • Sidste kamp for finale: 12 december (pånær Division 1 Playoffs A)
 • Live event for Division 1 finale playoffs A: 28. december (finaler til live event i København)

Livestream

 • Alle kampe, som ikke bliver rykket fra deres vejledende tidspunkt (tirsdag/torsdag kl.20.00), er med i en afstemning på vores Facebook side.
 • Alle kampe vil blive skrevet i et opslag på vores Facebook side, og alle vil få et nummer. Hver person har én stemme, og man afgiver sin stemme ved at skrive nummeret på den kamp, man vil stemme på i kommentarfeltet på opslaget. Hvis man stemmer flere gange, vil ingen af ens stemmer blive talt med.
 • Afstemningen vil starte på kampdage kl.12 og vil slutte kl.17.
 • Dette giver stadig mulighed for at rykke kampene, men så vil de ikke blive medtaget i lodtrækningen. Dette gælder også Division 1.
 • Det vil kun være muligt at få maks. 2 kampe streamet, for at så mange hold har mulighed for at få streamet deres kampe.

Alt livestream bliver vist på https://www.twitch.tv/esport 


Præmier

Samlet set fordeles 30.000 kr. 

- Division 1 - 
10.500kr.
1. plads = 5.500kr.
2. plads = 4000kr. 
Vinder af Playoffs B = 1.000kr.

- Division 2 - 
6.000kr.
1. plads = 3.500kr.
2. plads = 2.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 1.000kr.

- Division 3 - 
4.000kr.
1. plads = 2.000kr.
2. plads = 1.500kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 4 - 
3.000kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 5 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 600kr. 
Vinder af Playoffs B = 400kr.

- Division 6 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 600kr. 
Vinder af Playoffs B = 400kr.

- Division 7 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 600kr. 
Vinder af Playoffs B = 400kr.

 

 


Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

 • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
 • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
 • Vi afslutter hver sæson med en live finale
 • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer