Tillykke til vinderne af Den Blå CS:GO Liga #12

Vi har nu fået kåret alle vinderne i Den Blå CS:GO Liga #12's fem divisioner. Tillykke til Ølgod Efterskole #1, som søndag aften vandt Division 1, da de slog Nova.Main med et 2-0-resultat. Du kan heri læse et kort resume af finaleopgøret, hvor du samtidig kan se et par få, udvalgte highlights fra søndagens livestreamede finale. Derudover har vi samlet en oversigt over alle vinderne af A- og B-finalerne i ligaens fem divisioner.   

A playoffs

Division 1 - livestreamet finale: Nova.Main vs. Ølgod Efterskole #1 

Vi livestreamede søndag aften finalen i Division 1 mellem Nova.Main og Ølgod Efterskole #1. Både Nova.Main og Ølgod Efterskole #1 måtte ud på tredje map i hver deres semifinale, før de kvalificerede sig videre til finaleopgøret.

Nova.Main mødte ruthless5 i deres semifinale, hvor map-stillingerne lød på hhv. 16-6, 11-16 og 16-12 til fordel for Nova.Main.

Ølgod Efterskole #1 spillede selv mod Obisidan i deres semifinale, hvor resultaterne for hvert map lød: 11-16, 16-12 og 16-12. 

Finaleopgøret mellem finalisterne kunne derfor kun byde på tonsvis af spændende CS:GO-action mellem de to mandskaber. Vinderen af Division 1's A-finale ville med sejren sikre sig en pengepræmie på 10.000 DKK.

Nova.Mains line-up:

 • Bromér
 • Thomsee
 • Lukizi
 • Fuzehh
 • Hoeirup

Ølgod Efterskoles line-up:

 • MastR
 • HOFF
 • Lukib0y
 • equip
 • Stealth

 

Første map: Overpass

Finalens første map var Overpass. Mappet var valgt af Nova.Main, og de vidste også straks, hvorfor netop Overpass var deres 'map pick'. De kom hurtigt foran med 7 runder, inden Ølgod Efterskole #1 ikke blot vandt deres første runde, men tog hele fire runder i streg. Ølgod Efterskole #1 fik virkelig startet en god stime på deres vej til at gøre comeback, da stillingen ved sideskiftet lød på 8-7. Her havde Nova.Main den minimale føring.

Highlight fra Overpass: Ølgod Efterskole #1's Stealth med et 'quad kill'

 

Nova.Main kom igen bedst fra start efter sideskiftet, da de for anden gang på Overpass endte med at tage pistolrunden. Derefter fortsatte Nova.Main med at tage yderligere to runder til stillingen 11-7, før Ølgod Efterskole #1 igen fik point på scoreboardet. Holdene lå yderst tæt frem til stillingen 13-13, indtil Ølgod Efterskole #1 satte alle ressourcer i at sikre første map-point. Ølgod Efterskole #1 vandt således første map, Overpass.

Mappets endelige resultat: Ølgod Efterskole #1  16-13 Nova.Main

Top-fraggers på Overpass: fuzzeh blev top-fragger på Overpass, da han samlet set opnåede 34 kills. Trods den flotte indsats var det stadig Ølgod Efterskole #1, som løb med sejren på Overpass. Stealth opnåede andenflest frags med i alt 28 kills.

Andet map: Mirage

Finalens andet map var Mirage, som var Ølgod Efterskole #1's 'map pick'. Også på dette map lå holdene yderst tæt i antal vundne runder frem til sideskiftet. Holdene kunne nemlig skifte sider, da stillingen lød på 8-7 til Ølgod Efterskole #1. Begge holds spillere havde indtil da klaret sig forrygende, og på dette tidspunkt havde Nova.Main stadigvæk de bedste forudsætninger for at vinde Mirage for derefter at bringe finalen frem til decider-mappet.

Nova.Main startede bedst ud efter sideskiftet, da det var deres tur til at kæmpe som terrorister. Efter sideskiftet vandt de nemlig de første fire runder, som gav dem en midlertidig føring på 8-11. Ølgod Efterskole #1 slog dog hårdt tilbage, da de havde mulighed for at lukke Mirage af med en samlet stilling på 16-11. Sådan blev det dog ikke, selvom Ølgod Efterskole #1 i sidste ende sejrede på mappet og dermed vandt første division i den 12. sæson af Den Blå CS:GO Liga.  

Highlight fra Mirage: Ølgod Efterskole #1 m.sikre  AWP kills og dødbringende nades.

 

Mappets endelige resultat: Ølgod Efterskole #1  16 - 13 Nova.Main

Top-fragger på Mirage: På finalens andet og sidste map, Mirage, var det Lukib0y, som endte som mappets top-fragger. Lukib07 nåede nemlig i alt 28 kills, inden han og resten af Ølgod Efterskole #1's mandskab kunne kåres som vinderen af Division 1 i Den Blå CS:GO Liga #12. 

 

Tillykke til Ølgod Efterskole, der som vinderen af Division 1 i Den Blå CS:GO Liga #12 har sikret sig 10.000 DKK i pengepræmie. Nova.Main kan stadig fejre, at de vil modtage 5.000 DKK for at slutte på andenpladsen i Division 1. 

 

Division 2 - finale

Tillykke til NOFUTURE, som med en 2-1-sejr over eSpuma Academy kan kåres som vinderen af Division 2's A-finale. Med finalesejren vinder NOFUTURE 5.000 DKK i pengepræmie. 

 

Division 3 - finale

Tillykke til Sørby PG4, der med en 2-1-sejr over Madsport Academy  har sikret sig en pengepræmie på 2.500 DKK.

 

Division 4 - finale

Tillykke til Highfl3x, der vandt Division 4's A-finale. De spillede mod Skamling Esport i finalen, hvor de hev sejren hjem på tredje map. Med finalesejren følger 1.750 DKK i pengepræmie.

 

Division 5 - finale

Tillykke til Valhal White, som vandt finaleopgøret mod CSerious Beta i Division 5's A-finale. Valhal White har vundet 1.000 DKK i pengepræmie. 

 

B playoffs:

Vi har foruden A-finalerne også fået afgjort alle fem finaler i B playoffs. Alle fem vinderhold af B-finalerne har vundet 500 DKK i pengepræmie. Vinderne er listet herunder: 

 

Vinderen af Division 1's B-finale blev Quantaya, som vandt over Falcons Esport. 

 

Vinderen af Division 2's B-finale var Dexterity, som slog KIF Middelfart eSport med en samlet 2-0-sejr. 

 

Vinderen af Division 3's B-finale blev MH Academy, som samlet set vandt 2-1 over Sørby Esport PG2.

 

Vinderen af Division 4's B-finale var Falcons Esport Academy, da de sikrede sig en 2-0-sejr over TeamZippos. 

 

Vinderen af Division 5's B-finale blev Valhal - Reds, da de vandt 2-0 over Nine.

 

Samlet pengepræmier fordelt i Den Blå CS:GO Liga #12

- Division 1 - 
15.500kr.
1. plads = 10.000kr.
2. plads = 5.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 2 - 
7.500kr.
1. plads = 5.000kr.
2. plads = 2.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 3 - 
4.500kr.
1. plads = 2.500kr.
2. plads = 1.500kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 4 - 
3.500kr.
1. plads = 1.750kr.
2. plads = 1.250kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 5 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

 

Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

 • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
 • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
 • Vi afslutter hver sæson med en live finale
 • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer