Den Blå CS:GO Liga #12 - Gruppespillets endelige stillinger

Drømmer du om uddannelse inden for den maritime verden? så læs til skibsmægler.

En skibsmægler håndterer mange forskellige opgaver såsom køb/salg/udlejning af skibe eller planlægning af transport af skibsgods. Du vil som skibsmægler have tæt kontakt med internationale virksomheder, og du vil derfor få et bredt kendskab til branchens mange aktører. En skibsmæglers hverdag er yderst alsidig, og du skal derfor klargøre dig på skiftende arbejdstider og -opgaver. Jobbet kræver et 2-årigt trainee-forløb, hvor du i perioder af forløbet skal være i skole. Den resterende tid af uddannelsen foregår ude hos virksomheden, som du er trainee i.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om uddannelsen her: worldcareers.dk/uddannelser/shipping/skibsmaegler/

Vi er allerede igennem gruppespillet i den 12. sæson af Den Blå CS:GO Liga, og fra næste uge skal holdene spille playoffs. De to bedst rangerede hold fra gruppe 1 og 2 i de fem divisioner går videre til playoffs A, mens de lavest rangerede hold går videre til playoffs B. Alle playoffs semifinaler vil foregå d. 8. oktober kl. 20:00. 

Se, hvilke hold som er kvalificeret til de to forskellige playoffs-semifinaler, da vi herunder giver et overblik over de samlede stillinger fra gruppespillet på tværs af ligaens fem divisioner. 

 

Livestreamede kampe

I denne uge har vi livestreamet kampe fra Division 2's gruppe 1, hvor Veterans Esport var i aktion både tirsdag og torsdag aften mod henholdsvis aLANkLAN samt NOFUTURE.

 

Tirsdagens opgør

Tirsdagens opgør mellem Veterans Esport og aLANkLAN foregik på Inferno.

Veterans Esports line-up:

 • H4ZE
 • Manse
 • Stinis
 • lille A
 • capper

 

aLANkLANs line-up:

 • Flovmand
 • mlky
 • sekkE
 • intex-
 • skaut

Opgøret var ekstrem tæt mellem de to mandskaber, da der ved halvleg og sideskiftet stod en stilling på 8-7 til Veterans Esports fordel. aLANkLAN kom ellers bedst fra start efter sideskiftet, men de kunne ikke holde det gode spil kørende, da Veterans Esport et par runder inde i anden halvleg fik overtaget føringen igen.

Opgørets sidste runde bød sågar på en 3v4, hvor Veteran Esports H4ZE, capper og lille A stod over for at skulle overtage 'bombsite b' med henblik på at plante bomben. Her ventede aLANkLAN's skaut alene, som hurtigt fik nedkæmpet capper, og nu var H4ZE og lille A alene mod fire modstandere. lille A fik dog både elimineret skaut og plantet bomben, og derefter skulle den resterende tid gå med at forsvare bomben mod aLANkLAN. Den opgave klarede H4ZE fremragende med hele tre fuldtræffere på AWP'en.

Selvom Veterans Esport vandt opgøret var det aLANkLAN's Flovmand, som formåede at få flest kills. 

 

Se eller gense H4ZE's 3 kills med AWP i opgørets sidste runde herunder:

 

Opgørets endelige resultat: Veterans Esport 16 - 13 aLANkLAN

Kampens top-fragger: Flovmand (28 kills)

 

Torsdagens opgør

Torsdag aften skulle Veterans Esport igen i aktion - denne gang mod NOFUTURE, som skulle vise sig at være en hård modstander på Train. 

Veterans Esports line-up:

 • H4ZE
 • Manse
 • Stinis
 • lille A
 • capper

 

NOFUTURE's line-up:

 • n1kog
 • bomSsS
 • n1xen
 • woohtas
 • wayz

NOFUTURE startede bedst ud på Train, da de hurtigt kom flere runder foran, inden Veterans Esport fik deres første vundne runde. Ved halvlegen stod Veterans Esport med blot 3 vundne runder modsat NOFUTRE's 12. I opgørets 18. runde havde NOFUTURE en tilnærmelsesvis dårlig økonomi, da de måtte klarer sig med 5 deagles og minimal utility over for Veteran Esports fire AK47'er og én IDF Defender samt en god utility. 

Hvordan det gik for de to mandskaber i netop denne runde, kan du se i klippet herunder:

NOFUTURE endte med at tage en overbevisende sejr mod Veterans Esport.

 

 

Opgørets endelige resultat: NOFUTURE 16 - 4 Veterans Esport

Opgørets top-fragger: n1kog og n1xen (24 kills hver)

 

Division 1

Gruppe 1

I denne uge har gruppe 1 kun haft ét enkelt opgør på programmet, da Obsidian og ruthless5 skulle dyste mod hinanden. Her vandt ruthless5 med 16-13 over Obsidian. Med ruthless5's sejr over Obsidian er begge hold nu sluttet på en samlet førsteplads i gruppen, og de går derfor videre til playoffs A med lige mange point. Accusata Scusata slutter med 6 point og Team V2 med 0 point, og de skal derfor spille i B-playoffs.

Gruppe 2

Nova.Main har vundet to opgør i ugens løb, og det medfører, at de vinder gruppespillet i gruppe 2. Nova.Main fortsætter i playoffs A sammen med Ølgod Efterskole #1, som ender gruppespillet på en andenplads med 12 point. Quantaya og Falcons Esport skal spille B-playoffs, da de slutter med hhv. 6 og 0 point. 

Division 1 playoffs

Playoffs A

Semifinale 1: Obsidian vs. Ølgod Efterskole #1

Semifinale 2: Nova.Main vs. ruthless5

Playoffs B

Semifinale 1: Accusata Scusata vs. Falcons Esport

Semifinale 2: Quantaya vs. Team V2

 

Division 2

Gruppe 1

Selvom Veterans Esport både gennemgik en sejr og et nederlag i ugens opgør, kan de bryste sig med at slutte på førstepladsen i gruppe 1. NOFUTURE vandt begge deres opgør og sikrede sig derved andenpladsen i gruppespillet. Disse to hold går derved videre til A playoffs. Dexterity vandt over aLANkLAN, eftersom holdet trak sig fra opgøret. Dexterity slutter derfor med 6 point, mens aLANkLAN ender på 3 point. 

Gruppe 2

Elemental eSports er gået ubesejret igennem gruppespillet, og de når således op på 18 point. eSpuma Academy har kun tabt deres opgør mod Elemental eSports, hvilket betyder, de slutter på andenpladsen med 12 point. KIF Middelfart eSport Main skal spille B playoffs, da de ikke har vundet nogle af deres spillede opgør.  

Division 2 playoffs

Playoffs A

Semifinale 1: Veterans Esport vs. eSpuma Academy

Semifinale 2: NOFUTURE vs. Elemental eSports

Playoffs B

Semifinale 1: Dexterity (automatisk videre til B-finalen)

Semifinale 2: aLANkLAN vs. KIF Middelfart eSport Main

 

Division 3

Gruppe 1

I Division 4's gruppe 1 er både Sencillo og ICONIC GAMING nu klar til A playoffs, da de er de to hold, som har klaret sig bedst i gruppespillet. Sencillo spillede 15-15 mod Sørby Esport PG2, og da de ikke fik afgjort kampen på overtid, blev opgøret uafgjort. Her fik holdene 1 point hver for opgørets resultat. Sørby Esport PG2 og KlarPiratStart skal spille B playoffs, da de slutter under ICONIC GAMING, der med fire sejre ender på 12 point i gruppespillet. 

Gruppe 2

Sørby Potential 4 har i sæsonen kun haft ét nederlag, som var til MH Academy, og de slutter derfor på førstepladsen med blot 3 point over Madsport Academy. Madsport Academy har kun tab til Sørby Potential 4, mens MH Academy kun har vundet 3 point fra sejren over Sørby Potential 4 tilbage i runde 3. 

Division 3 playoffs

Playoffs A

Semifinale 1: Sencillo vs. Madsport Academy

Semifinale 2: ICONIC Gaming vs. Sørby Potential 4

Playoffs B

Semifinale 1: Sørby Esport PG2 (automatisk videre til B-finalen)

Semifinale 2: KlarPiratStart vs. MH Academy

 

Division 4

Gruppe 1

Holdene i gruppe 1 har ligget yderst tæt i point, men Uppercuthummerklo er ikke desto mindre indehaveren af førstepladsen med 12 point her i slutningen af gruppespillet. De har én sejr yderligere ift. HighFl3x og Falcons Esport Academy, som begge slutter gruppespillet med 9 point. HighFl3x skal dog spille i A playoffs, eftersom de slutter med den bedste score over Falcons Esport Academy ift. vundne/tabte runder. Falcon Esport Academy og TeamZippos skal således dyste i B playoffs. 

Gruppe 2

Hygger'N! er det eneste ubesejrede hold i Division 4, og de fortsætter til A playoffs sammen med Skamling Esport, som har vundet begge deres opgør over Falcons Esport Faculty.

Division 4 playoffs

Playoffs A

Semifinale 1: Uppercuthummerklo vs. Skamling Esport

Semifinale 2: HighFl3x vs. Hygger'N!

Playoffs B

Finale: TeamZippos vs. Falcons Esport Academy 

 

Division 5

Gruppe 1

Hele tre hold har opnået samme antal point i gruppe 1 i Division 5, og deres individuelle score må derfor afgøre, hvilke af holdene der skal spille A Playoffs, og hvilket hold der må fortsætte i B playoffs. Reaper Blue slutter med en positiv score på +30, mens CSerious ALPHA slutter på +27. Disse to holds mandskaber er derved gået videre til A playoffs. Valhal - Reds fik en score på +21, og de skal derfor spille B playoffs sammen med ZoO, der desværre ikke formåede at vinde et opgør i gruppespillet.

Gruppe 2

Også i gruppe 2 i Division 5 har topholdene ligget tæt i point, da CSerious BETA og Valhal White begge har opnået 15 point hver især. Nine har desværre ikke vundet nogle af deres spillede opgør i gruppespillet, men de får chancen for at gå i B-finalen, hvis de vinder over ZoO i B-semifinalen. 

Division 5 playoffs

Playoffs A

Semifinale 1: Reaper Blue vs. Valhal White

Semifinale 2: CSerious ALPHA vs. CSerious BETA

Playoffs B

Semifinale 1: Valhal-Reds (automatisk videre til B-finalen)

Semifinale 2: ZoO vs. Nine

 

Præmier

Samlet set fordeles 33.000 kr. på følgende måde:

- Division 1 - 
15.500kr.
1. plads = 10.000kr.
2. plads = 5000kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 2 - 
7.500kr.
1. plads = 5.000kr.
2. plads = 2.000kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 3 - 
4.500kr.
1. plads = 2.500kr.
2. plads = 1.500kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 4 - 
3.500kr.
1. plads = 1.750kr.
2. plads = 1.250kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

- Division 5 - 
2.000 kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 
Vinder af Playoffs B = 500kr.

 

Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

 • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
 • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
 • Vi afslutter hver sæson med en live finale
 • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer