Start din esportskarriere hos Igenta

Find dit næste job


Igenta er en nystartet rekrutteringsplatform, som kun fokusere på jobs inden for esports- samt gamingbranchen. Her kan jobsøgende med interesse for disse to felter søge efter deres næste drømmejob. Platformen tilbyder samtidigt også organisationer, foreninger såvel som virksomheder at slå attraktive stillinger op. Rekrutteringsplatformen bidrager således med at matchmake jobsøgende kandidater sammen med virksomheder etc., som ønsker at udvikle deres arbejde med esport og gaming. 

Du kan derfor som privatperson oprette en profil, hvor du beskriver dine personlige kompetencer, erfaring og projekter med henblik på at gøre dig selv attraktiv for en kommende arbejdsgiver. Arbejdsgiverne opretter og annoncerer jobs, hvorefter rekrutteringsplatformen hjælper arbejdsgiveren med at finde frem til den mest relevante kandidat til jobbet. 

 

Igentas vision med rekrutteringsplatformen

Igenta har som vision at samle udbuddet af alverdens jobs fra gaming- og esportsbranchen på én og samme rekrutteringsplatform. Formålet med dette er at gøre det nemmere for både jobsøgende privatpersoner at få samlet udbuddet af jobopslag, men også for at hjælpe foreninger, virksomheder og organisationer med at finde frem til den mest relevante kandidat. Teamet bag Igenta satte sig for at undersøge, hvilke muligheder der tidligere har været for folk at søge efter eller udbyde jobs inden for gaming og esport. Deres undersøgelser viste dem, at mange personer søger efter jobs inden for esport og gaming via de sociale medier. Derudover viste deres undersøgelser, at der grundlæggende mangler en struktureret koordinering af hele processen: Fra en privatperson søger et job, til personen har søgt og evt. får svar. Det samme besværlige proces gjorde sig selvfølgelig også gældende for de virksomheder, foreninger og organisationer, som var på jagt efter en ny medhjælper eller medarbejder.

Det er i forvejen svært for virksomheder etc. at få nok eksponering af deres indhold (heriblandt jobopslag) på de sociale medier. Ved at samle alle informationer på én platform vil Igenta gøre det lettere og enklere for begge parter. Hele processen er struktureret, og alle med interesse for at slå jobs op eller selv at finde et arbejde inden for brancherne vil let og effektivt kunne få gavn af rekrutteringsplatformen. Sidst er platformen tilgængelig for alle mennesker rundt omkring i verden, da platformen ikke kun strækker sig til det danske arbejdsmarked. 

 

Teamet bag Igenta

Igenta er skabt af mennesker, som selv har stor interesse for esport og gaming, som for eksempel med-ejeren Anders Elbæk Kristensen. De har tidligere hjulpet elever og lærlinge med at finde frem til en praktikplads. Nu har de valgt at fokusere specifikt på esport og gaming med hensigt på at hjælpe privatpersoner med at få en fod inden for den hurtigt udviklende branche, som esport og gaming tilhører.

Da rekrutteringsplatformen stadig er under udvikling, håber de på løbende at udvikle og forbedre platformen sammen med dens brugere.

 

Du kan selv tjekke Igentas hjemmeside ud, og måske finder du frem til dit næste drømmejob inden for esports- og gamingbranchen! igenta.com/home

 


Login
 Glemt password?
Registrer