Esport.dk leder efter admins

Esport.dk leder efter admins!

Vi søger nye admins på esport.dk til vores forskellige turneringer. Vi søger folk, der brænder for esport, og kan afsætte mellem 5-8 timer om ugen mens turneringerne kører. Vores admin gruppe består af erfarne admins, som meget gerne vil lære fra sig. Det er netop derfor ikke en forudsætning at du har prøvet kræfter med admin arbejde før - vi skal nok stå for oplæring.

Det er vigtigt at du er mindst 15 år gammel, og har erfaring med spil som CS:GO, LoL og/eller Rocket League. Derudover lægger vi vægt på at du er proaktiv i de dage hvor der ikke er kampe. Vores turneringer kører man-torsdag om aftenen og det er forventet at du kan være online på Discord i dette tidsrum ca mellem 18-23 . Vi forventer at du kan tage ansvar og er selvstændig.

Vi lægger vægt på det sociale og har obligatorisk hygge efter vores admin-møder, som finder sted mindst 1 gang om måneden om Søndagen. Esport.dk og samarbejds partnere afholder/hjælper til flere LANs om året, hvor vi også har brug for hjælp fra admins. Det kan både være under finalerne af diverse turneringer, men også større events som for eksempel Copenhagen Games.

Vores turneringer omfatter blandt andet:

Derudover afholder vi også andre turnering som for eksempel cs 1.6 - Vores oldschool cup samt Emma Cup - Kun for piger. Vi arbejder også på nye tiltag, så det er en spændende tid vi går i møde.

Er du interesseret? Skriv lidt om dig selv, dine interesser inden for esport og din motivation som admin på en email og send den til csgo@slap.dk . Vi afholder første runde af start-up møde for nye admins d. 29/9 - 2019 kl. 15.00 på vores Discord kanal og vores anden runde af start up møde 13/10 - 2019 kl. 15.00. Discord - https://discord.gg/5Rd5fJH

 


Login
 Glemt password?
Registrer