Overblik over runde 5 og 6 i Den Blå CS:GO Liga #11

Drømmer du om en uddannelse inden for den maritime verden? Få en HF i Søfart

Har du færdiggjort din 9. klasses afgangseksamen, og ønsker du en fremtid inden for det maritime erhverv, kan du med god grund vælge at tage en HF i Søfart. Uddannelsen foregår i udvalgte byer i Jylland, Fyn og på Ære, hvor du vil have mulighed for at bo på kollegie samt tage ud på eventyr med bl.a. Skoleskibet Danmark. Du vil i løbet af HF'en have de sædvanlige skolefag såsom Dansk, Historie, Matematik etc. sammen med en række udvalgte søfartsfag. En HF i Søfart tager 3 år fremfor de sædvanlige 2 år. Denne uddannelse gælder stadigvæk som en almindelig HF-eksamen, og den giver dig derfor adgang til at læse videre på en videregående uddannelse, hvor du kan specialisere dig inden for udvalgte fagområder i den maritime verden. 

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om uddannelsen herworldcareers.dk/uddannelser/skibsfart/hf-soefart/

I denne uge af Den Blå CS:GO Liga færdiggjorde vi de fleste kampe fra runde 5 og 6 med undtagelse af et på få enkeltstående opgør. Når alle kampe er spillet i næste uge, vil vi have gennemfært gruppespillet, og ligaens gruppespil vil derefter begynde i slutningen af næste uge. Vi vil i denne artikel gennemgå de nuværende samlede stillinger på tværs af ligaens fire divisioner, hvor vi også giver et kort resume af de to kampe, vi har livestreamet i ugens løb.

I ligaens indledende runder vil alle hold fra samme gruppe have mødt hinanden over to omgange i et 'double round robin'-format. Lørdag d. 22. juni begynder slutspilskampene, hvor vi skal have kåret de endelige vindere af den 11. sæson af Den Blå CS:GO Liga. I slutspillet vil formattet være ændret til 'single elimination' i en bedst-af-3 (BO3), hvor vinderen af hvert opgør avancerer videre i slutspillet, mens taberen udgår.

 

Division 1

Vi har endnu ikke fået afgjort alle opgør fra gruppe A i Division 1. Her mangler Falcons og Accusata Scusata stadigvæk at spille deres returopgør, men kampen er sat til mandag kl. 19:15. Derudover mangler Falcons også at møde RIF-Esport igen. Den nuværende stilling viser for nu, at RIF-Esport ligger suværent forrest med 12 point, mens Accusata Scusata, Falcons og TPI eSports indbyrdes kæmper om andenpladsen, da alle hold står med 6 point hver. 

I gruppe B har vi til gengæld gennemført alle kampe, og her har Multihunters.Elite klaret sig bedst med fem sejre efter seks opgør. I denne uge vandt de 16-5 over Stidsholt IF Fronters, og de fik tildelt en automatisk sejr over jQNTEh$, da de ikke længere deltager i ligaen. Stidsholt IF Fronters vandt deres andet opgør i denne uge, da sejrede over Klubben med 16-6, og Stidsholt IF Fronters ender derfor på 12 point inden slutspillet. Klubben ender på en tredjeplads efter tre sejre, hvor de har samlet sig 9 point i alt. 

 

Division 2

I Division 2 er Stidsholt IF Chargers gået ubesejret igennem gruppe A, og de ender derfor på toppen med 18 point. Under dem har vi hvalen med 12 point. De måtte i denne uge ud i overtid, da de spillede mod DameElskere og vandt 22-20. Derudover vandt hvalen med 16-7 over Azit Esport Blue, der selv ender på en tredjeplads med 6 point. Selvom DameElskere ender på en fjerdeplads med 0 point, har de stadigvæk flere gange været tæt på at hive point hjem.

I gruppe B er også STOIC ubesejret. De sejrede i begge deres kampe i denne uge: Først mod eSpuma Alpha, hvor de spillede 16-12, hvorimod Hækkeløb trak sig fra STOIC's andet opgør. Både Reaper White og eSpuma Alpha deler en samlet andenplads, da de begge slutter på 9 point. Reaper White inkasserede to sejre i denne uge efter to automatiske sejre over eSpuma Alpha og Hækkeløb. Hækkeløb slutter sidst i gruppe B uden en eneste sejr inden slutspillet.

 

Division 3

Torsdagens opgør: Sencillo noesis.gg vs. Multihunters Academy (Train)

Sidste gang de to hold mødtes var i første runde. Her var opgøret yderst tæt, men MH Academy løb med den endelige sejr på 16-13. I runderne efter har MH Academy vundet én enkelt kamp ud af fire, mens Sencillo noesis.gg har vundet aller deres. Torsdag aften kunne vi se holdene bekæmpe hinanden på Train, som længe ikke har været et spillet map i Den Blå CS:GO Ligas livestreamede kampe. 

Line-up hos Sencillo noesis.gg:

 • WaterKid
 • Sheriffen
 • Lorenzen
 • tryll3h
 • LUMBINHO

Line-up hos MH Academy:

 • ch4se
 • Hansen
 • pulz
 • Dolle
 • YOUBAY

Første pistolrunde ender i en tæt duel, da tryll3h med få sekunder tilbage får elimineret ch4se og Hansen. Mens tryll3h nedkæmper sine modstandere, sørger Sheriffen for, at Sencillo noesis.gg vinder opgørets første runde, da han med sit 'defuse kit' får fjernet bomben, inden den når at eksplodere. Sencillo noesis.gg vinder ligeledes de næste to runder, inden MH Academy har samlet økonomi til fire AK47'er og en AWP, som gør, de vinder deres første runde og gør stillingen til 3-1. Det lykkes igennem opgøret MH Academy at plante bomben i størstedelen af runderne som Terrorister. Dog er Sencillo noesis.gg yderst hurtige og effektive i deres 'retakes' af de to 'bomb sites', hvilket medfører, at holdet gang på gang sikkert vinder duellerne over spillerne fra MH Academy og dernærst får fjernet bomben.

Hele opgøret er en meget kort og ensidig affære. I halvlegen viser stillingen 14-1 til Sencillo noesis.gg. De kan derfor hurtigt lukke opgøret af, da anden halvleg går i gang. Sencillo noesis.gg vinder over Multihunters Academy med 16-1.

 

Samlet stilling i Division 3

Vi har stadigvæk flere opgør til gode i Division 3's gruppe A. Trods dette viser den nuværende stilling, at Elemental eSports er ubesejret og derved fører med 15 point efter fem spillede kampe. De skal møde Reaper Red på søndag kl. 20:00. Reaper Red har indtil videre kun spillet to opgør, hvor de har tabt to tætte kampe mod henholdsvis Ørnebanden og Elemental eSports. Trifork eSport og Ørnebanden deler for nu andenpladsen, hvor Trifork eSport har tre kampe til gode den kommende uges tid, mens Ørnebanden stadig har yderligere to på programmet. 

I gruppe B har alle hold gennemført gruppens kampprogram. Sencillo noesis.gg vandt torsdag aften overbevisende over Multihunters Academy, som beskrevet i resuméet foroven. MH Academy vandt ellers første gang, de to hold mødtes, med 16-13. MH Academy var ellers tæt på at vinde deres første opgør i denne uge, da de tabte til Kold Army med stillingen 16-14. Kold Army oplevede endnu et nervepirrende opgør, da de tabte 14-16 til kebab mix. Ugens sidste opgør i gruppe B foregik mellem kebab mix og Sencillo noesis.gg, hvor vinderen blev Sencillo noesis.gg med 16-8. Sencillo noesis.gg slutter forrest med 15 point, mens Kold Army ender på en andenplads med 9 point. Sidst har vi MH Academy og kebab mix på en delt tredjeplads begge med 6 point.

 

Division 4

Tirsdagens opgør: Azit Esport Main vs. Morfin Fabrikken (Inferno)

Azit Esport Main har indtil videre klaret sig forrygende i den 11. sæson af Den Blå CS:GO Liga. De har nemlig vundet over deres modstandere med overbevisning. Kun KlarPiratStart har formået at give Azit Esport Main alvorlig modstand, da de nolge uger tilbage mødtes. Her vandt Azit Esport Main med 16-14 og 16-12. Morfin Fabrikken har derimod haft en hård start i denne sæson, da de har tabt alle deres kampe i ligaens første fire runder. Sidste gang, de to mandskaber mødtes, var i første runde, hvor Azit Esport Main vandt 16-3. Tirsdag aften var derfor Morfin Fabrikkens chance for revanche, da mandskaberne skulle mødes i returopgøret på Inferno. 

Line-up hos Azit Esport Main:

 • Thylle
 • MiQwell
 • GuWeAn
 • LarryboyDK
 • Asmark

Line-up hos Morfin Fabrikken:

 • hekin
 • Ridjichk
 • Holm
 • Zollfranck
 • Tomenti

Morfin Fabrikken lægger godt fra start over Azit Esport Main. Her sørger Tomenti og Holm nemlig for, at Morfin Fabrikken vinder opgørets første pistolrunde. Azit Esport Main må begynde anden runde uden opgraderede våben eller utility. Morfin Fabrikken vinder til 2-0 med alle fem spillere i live. I tredje runde er Asmark tæt på at vinde en clutch mod Hekin og Zollfranck, som vil give Azit Esport Main deres første rundesejr. Tiden på bomben rinder dog ud, og Asmark må begive sig væk fra 'bomb-sitet' for at gemme sin M4 til næste runde. Med Morfin Fabrikken i kontrol i begyndelsen af opgøret står stillingen 3-0, inden Azit Esport Main med 5 hurtige frags vinder deres første rundesejr. Azit Esport Main giver for alvor Morfin Fabrikken problemer på deres T-side. Azit Esport Main sørger nemlig for at holde Morfin Fabrikken ude fra de to 'bomb sites', hvilket sjældent tillader Morfin Fabrikken at få plantet bomben. I halvlegen fører Azit Esport Main med 11-4. Her dominerer GuWeAn og MiQwell dominerer som 'top fraggers' med henholdsvis 21 kills til GuWeAn og 17 til MiQwell.

Anden halvleg fortsætter i samme stil med Azit Esport Mains dominans. Dog vinder Morfin Fabrikken deres sidste runde, da spillerne fremviser en bemærkelsesværdig blanding af våbensortiment heriblandt Hekins P90, som inkasserer ham adskillige frags, og gør stillingen til 13-5. Azit Esport Main lader sig ikke påvirke af en enkelt tabt runde, og de vinder hurtigt opgørets tre sidste runder. Morfin Fabrikken må vente til en anden god gang, før de får en ny chance for revanche mod Azit Esport Main. Azit Esport Main vinder derfor 16-5 over Morfin Fabrikken. 

 

Samlet stilling i Division 4

Azit Esport Main er strøget nærmest let og elegant igennem gruppe A, og de ender derfor på førstepladsen med 18 point efter seks spillede kampe. Udover deres opgør mod Morfin Fabrikken i tirsdags, hvor de vandt 16-5, spillede de i går mod Valhal White og sejrede med 16-6. KlarPiratStart slutter på andenpladsen med 12 point, efter de har haft en sejrsrig uge, hvor de vandt 16-7 over Valhal White, mens de slog Morfin Fabrikken med 16-2. 

Vi mangler stadigvæk at få afgjort en række opgør i gruppe B i Division 4. Disse opgør vil blive spillet fredag og lørdag aften: TeamZippos og Reptilia eSports skal spille fredag kl. 20:00. Lørdag aften spiller Reptilia eSports mod Auxilllary Oldboys over to omgange kl. 20:00 samt kl. 21:30. Kun Head-X har gennemført alle deres kampe i ligaen, og de ender således med 6 point.   

 

Kampprogrammet for næste uge

Få her et overblik over næste uges opgør, hvor vi skal have afgjort de tilbageværende kampe fra gruppespillet i Den Blå CS:GO Liga #11, inden slutspillet kan begynde. 

Alle kampe fra slutspillet samt de fire divisionsfinaler vil blive spillet lørdag 22. juni fra kl. 11:00 og dagen ud. 

 

Det Blå Danmark

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med streams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til at uddanne sig inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

 


Login
 Glemt password?
Registrer