Overblik over runde 3 og 4 i Den Blå CS:GO Liga #11

Drømmer du om uddannelse inden for den maritime verden? Læs til en bachelor i international shipping & Trade

Med en bacheloruddannelse i international handel får du en masse viden om globale forretningsmuligheder, som du kan anvende inden for det maritime erhverv. Har du særlig interesse for logistik, økonomi, forretningsplaner og -strategier samt marketing, kan denne uddannelse være en mulig karrierevej for dig. Under uddannelsen kommer du i praktik i fx en shippingvirksomhed, hvor du lærer at veksle uddannelsens teori til praktiske erfaringer fra det virkelige arbejdsliv.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om uddannelsen her: worldcareers.dk/uddannelser/shipping/ba-i-international-shipping-trade/ 

I denne uge fik vi afgjort de fleste kampe fra runde 3 og 4 i Den Blå CS:GO Liga #11. Bemærk venligst, at flere af opgørene er udskudt til næste uge.

Vi giver stadigvæk et samlet overblik over de nuværende stillinger på tværs af liagens fire divisioner. Derudover har I i ugens løb valgt, hvilke opgør vi skulle livestreame. Det blev derfor til livestreams fra både Division 1 og Division 4, og I kan hermed også læse et resume af de to opgør.

 

Division 1

Torsdagens opgør: Falcons vs. TPI eSports (Nuke)

I sidste uge mødte TPI eSports mandskabet fra Accusata Scusata, da vi livestreamede et yderst spændende og tæt opgør mellem de hold. Her måtte holdene nemlig ud i overtid, før TPI eSports fik fastslået sig som den endelige vinder af opgøret. TPI eSports havde dagene inden haft endnu et tæt opgør, da de tabte til RIF-Esport med 13-16. Falcons tabte selv 8-16 i deres møde med RIF-Esport, mens de forinden havde tabt 12-16 i deres opgør mod Accusata Scusata.

Falcons og TPI eSports mødte faktisk hinanden i tirsdags, hvor Falcons vandt 16-6 mod TPI eSports. Torsdag aften skulle mandskaberne igen tørne sammen på Nuke. Grundet tekniske problemer med livestreamet vil dette resume være mangelfuld, da vi kun fik kunne følge med i de første ti runder af aftenens opgør. 

Line-up hos Falcons:

 • Riize
 • Raytex
 • Speedy
 • RavneFar
 • wubberN

 

Line-up hos TPI eSports:

 • Tanken
 • upYGz
 • al1ve
 • Tauson
 • Colo

TPI eSports' al1ve indsamler allerede i første pistolrunde fire kills, da han med sine headshots giver TPI eSports deres første rundesejr. Mandskabet vinder ligeledes de næste to runder på deres Terroristside, inden Raytex i fjerde runde får et kill på UpYGz og lige i tide kan fjerne bomben fra A-sitet, som derved vinder Falcons deres første runde. Falcons når i løbet af de næste runder op på siden af TPI eSports til 3-3. Falcons får tvunget TPI eSports ud i en øko-runde, hvor Falcons kan tage deres første føring i opgøret. Føringen varer dog kun for en kort stund, eftersom TPI eSports generobrer føringen til en stilling på 4-5. Det sker, da Colo i 9. runde lister sig ned til Nukes B-site, hvor han planter bomben og derefter eliminerer Raytex.

Beklagelig vis får vi ikke meget mere at se i opgøret mellem de to mandskaber grundet tekniske problemer med streamet. Her står stillingen 6-5 til fordel for TPI eSports, inden vi afbryder udsendelsen. 

Opgøret ender med en sejr til Falcons. Her bliver slutresultat på 16-10 til Falcons over TPI eSports.

 

Den samlede stilling i Division 1

I gruppe A har RIF-Esport taget føringen, efter de har vundet alle deres opgør frem til nu. De vandt deres opgør i runde 3 med et overbevisende resultat på 16-3 over Accusata Scusata, som de igen mødte i runde 4. Her gik det bedre for Accusata Scusata, trods de stadig tabte returopgøret med 10-16 mod RIF-Esport. På andenpladsen står Falcons med 6 point, da de, som fortalt forinden, vandt begge deres opgør mod TPI eSports. TPI eSports og Accusata Scusata ligger på en delt 3.-4.-plads med 3 point hver.

I gruppe B ser vi både Stidshold IF Fronters og Multihunters.Elite i front med 9 point til hver. Stidsholt IF Fronters har indtil videre kun tabt til Klubben, hvorimod Multihunters.Elite har tabt til Stidsholt IF Fronters. Sidst ligger jQNTEh$, som i de første to runder var hårdt udfordret. De har i denne uge ikke deltaget i nogen af deres opgør, hvilket har givet to automatiske sejre til modstanderen, Stidsholt IF Frontiers.  

Division 2

Stidsholt IF Fronters' søsterhold, Stidshold IF Chargers, klarer sig forrygende i gruppe A i Division 2. De mødte hvalen to gange i denne uge, hvor de begge gange sejrede med henholdsvis 16-10 og 16-9. Det betyder også, at gruppens to resterende hold, Azit Esport Blue og DameElskere, også kun har spillet mod hinanden i denne uge. Her vandt Azit Esport Blue begge opgør: De vandt første opgør med 16-10, mens DameElskere trak sig fra returopgøret og gav dermed automatisk 3 point yderligere til Azit Esport Blue. 

eSpuma Alpha skulle i denne uges to runder spille mod Hækkeløb. Hækkeløb deltog dog ikke i ligaen i denne uge, hvilket medførte, at eSpuma Alpha automatisk vandt begge opgør, og de topper således gruppe B med 9 point. STOIC og Reaper White har ligeså haft to opgør mod hinanden, hvoraf den ene dog er udskudt til næste uge. I det andet opgør vandt STOIC med en ren sejr på 16-0 over Reaper White. Med sejren nåede STOIC op på 6 point, hvilket efterlader Reaper White med 3 point. 

 

Division 3

Hos Division 3's gruppe A mangler vi stadig at få spillet en håndfuld kampe i runde 3 og 4. Derfor er det kun blevet til ét enkelt opgør i denne uge, som var mellem Elemental eSports og Ørnebanden. Opgøret var yderst ensidig til fordel for Elemental eSports, da de vandt 16-2. Derved kunne de forøge deres pointføring med 3 point ekstra. Vi må derfor vente på de resterende opgør mellem Trifork eSport og Reaper Red, som nu er udskudt til nye datoer. 

I gruppe B har holdene gennemført alle kampe, og den nuværende stilling kan derfor gøres op. Sencillo noesis.gg vandt i denne uge deres to opgør mod Kold Army med 16-13 og 16-10. MH Academy og kebab mix fik hver en sejr over hinanden. kebab mix vandt nemlig første opgør mod MH Academy med 16-12, hvor de i returopgøret tabte med 9-16. Sencillo noesis.gg har således taget den nuværende føring i gruppe B med med 9 point efter 3 sejre, mens Kold Army og MH Academy er på en delt 2.-3.-plads med 6 point hver især. kebab mix har med deres ene sejr over MH Academy fået 3 point til den samlede stilling.

 

Division 4

Tirsdagens opgør: KlarPiratStart vs. Azit Esport Main (Inferno)

Både KlarPiratStart og Azit Esport Main havde inden tirsdagens opgør vundet alle deres kampe. Azit Esport Main havde fået to overbevisende sejre mod Valhal White på 16-5 og dernæst 16-3 mod Morfin Fabrikken. KlarPiratStart vandt ligeså over Valhal White med resultatet 16-8. De mangler endnu at spille deres kamp fra runde 2, hvor modstanderen er Morfin Fabrikken. 

Line-up hos KlarPiratStart:

 • jin
 • Beardface
 • BlaCK
 • Mumle
 • SqueakyShoes
 • Svend Augen

 

Line-up hos Azit Esport Main:

 • Thylle
 • MiQwell
 • GuWeAn
 • LarryboyDK
 • Asmark

Azit Esport Main kommer godt fra start som terrorister, da de vinder opgørets pistolrunde samt runden efter. Tiden løber dog ud for terroristerne i opgørets tredje runde, da Thylle som ene overlevende mand fra Azit Esport Main står over for BlaCKJ, Beardface, Mumle og SqueakyShoes. Thylle formår dog at lave et headshot på SqueakyShoes, inden runden slutter. Herefter begynder KlarPiratStart at tage føringen frem til 3-2, hvor Azit Esport Main får detoneret bomben og igen vinder en runde til 3-3. De to hold følges meget godt ad igennem første halvleg, hvor stillingen i halvlegen står 9-6 til KlarPiratStart. Deres spiller Mumle har indtil videre præsteret fremragende i opgøret, da han her i halvlegen står med i alt 25 kills og 9 deaths. Det er langt mere ift. både med- og modspillere på dette tidspunkt.

Opgørets anden pistolrunde byder på kaos. Holdene samles særligt omkring A-sitet, da begge hold forsøger at indtage den åbne plads på samme tid. Til sidst står Svend Augen og skal forsvare den plantede bombe i en clutch-situation imod GuWeAn, MiQwell og Thylle. Han får elimineret GuWeAn, men han ender med at lade livet, hvorefter Thylle og MiQwell står tilbage med den tikkende bombe. De destruerer bombem og gør stillingen til 9-7. Dernæst kommer KlarPiratStart til flere gode runder, hvor de får plantet bomben, elimineret modspillerne og vinder runden. Azit Esport Main finder en ny strategi frem, der går ud på at give LarryboyDK og MiQwell hver deres AWP. Strategien fungerer på bedste vis for Azit Esport Main, og holdet står til sidst med et match point med en stilling på 13-15. KlarPiratStart lader ikke håbet dø helt ud endnu, da de vinder til 14-15. GuWeAn lukker dog endeligt kampen af med tre kills på Svend Augen, Beardface og BlaCK. Azit Esport Main vinder et spændende og tæt opgør med 16-14 over KlarPiratStart.

 

Den samlede stilling i Division 4

KlarPiratStart og Azit Esport Main mødte hinanden to gange i ugens løb, hvor slutresultatet begge gange stod til Azit Esport Mains favør. De vandt nemlig begge opgør mod KlarPiratStart med henholdsvis 16-14 i tirsdags samt 16-12 i torsdags. Valhal White og Morfin Fabrikken mødtes ligeså to gange i denne uge. Begge gange gik sejren til Valhal White. Derved befinder Azit Esport Main sig i front med 12 point. De har en føring på 6 point ned til Valhal White og 9 point til KlarPiratStart. Morfin Fabrikken står stadig til at vinde deres første opgør i ligaen.

I den anden gruppe i Division 4 har TeamZippos og Head-X mødt hinanden to gange. TeamZippos trak sig fra det første opgør, hvorefter de dog vandt næste opgør mod Head-X med 16-7.Reptilia eSports og Auxillary Oldboys skulle efter planen også have mødt hinanden to gange i denne uge, men opgørene er udskudt til den nærmeste fremtid. Torsdag aften begyndte første kamp i runde 5 med et returopgør mellem Head-X og Auxillary Oldboys, hvor Head-X vandt over Auxillary Oldboys med scoren 19-15. Det betyder, at tre hold kæmper om føringen i gruppe B: Reptilia eSports, TeamZippos samt Head-X er alle hver især på 6 point, mens Auxillary Oldboys er lige bag de andre med 3 point. 

 

Kampprogrammet for næste uge

Få her et overblik over næste uges opgør, hvor vi skal have afgjort runde 5 og 6 i Den Blå CS:GO Liga #11.

Husk, du kan stemme på, hvilke opgør du ønsker at se på livestream. Kampene vil blive vist tirsdag og torsdag kl. 20:00 på Twitch.tv. Afstemningen foregår på Esport.dk's Facebook-side om eftermiddagen inden aftenens opgør. 

 

Det Blå Danmark

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med streams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til at uddanne sig inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

 


Login
 Glemt password?
Registrer