Første overblik over Den Blå CS:GO Liga #11

Drømmer du om en uddannelse inden for den maritime verden? Bliv ingeniør og arbejd med moderne søfartsteknologi

Har du en stor interesse for naturvidenskab? Så kunne ingeniøruddannelsen måske være en mulig karrierevej for dig. Som ingeniør i den maritime verden er du med til at konstruere, designe og teste et udvalg af teknik, som skal bruges på fx skibe, rederier, i Søværnet og meget mere. Uddannelsen foregår på DTU - Danmarks Tekniske Universitet.

Læs mere om at gøre karriere som ingeniør inden for det maritime erhverv her: worldcareers.dk/uddannelser/teknologi/ingenioer/

Vi har nu gennemført den første uge af vores ekstra sæson i Den Blå CS:GO Liga. I havde på Facebook stemt om, hvilke opgør I ønskede at se på livestream. De opgør var: Multihunters.Elite vs. jQNTeh$ (tirsdag) og TPI eSports vs. Accusata Scusata (torsdag), som alle konkurrerer i Division 1. Vi udgiver hver fredag en ny artikel, hvor du kan læse et resume af ugens livestreamede opgør. I artiklerne finder du også de samlede stillinger fra ligaens fire divisioner.

Division 1

Tirsdagens opgør: Multihunters.Elite vs. jQNTEh$ (Mirage)

Line-up hos Multihunters.Elite:

 • MDK
 • Glockey
 • Stealth
 • buNNy
 • Counter Freak

Line-up hos jQNTEh$:

 • kupzi
 • Regn
 • Dengzoe
 • Drude
 • sindt

Opgøret mellem Multihunters.Elite og jQNTEh$ måtte sige at være en kort affære. Ikke desto mindre var Multihunters.Main grunden til, at kampen kunne slutte efter godt en lille halv times tid.

Multihunters.Elite indleder deres 'win streak' i opgøret allerede fra første pistolrunde, da MDK får tre kills på tre 'head shots' mod jQNTEh$. Stealth lukker pistolrunden af, da han eliminerer Dengzoe i rundens sidste duel. Der går yderligere seks runder til Multihunters.Elite, før jQNTEh$ endelig får hivet en rundesejr hjem til stillingen 7-1. Dog skal der går yderligere fire runder, før jQNTEh$ sejrer igen, da alle holdets spillere overlever og viderebringer våben og økonomi til næste runde. Desværre for jQNTEh$ formår de ikke at skabe en større fordel ud af den vundne runde, og de kan derfor gå til halvleg med en stilling på 13-2 til Multihunters.Elite.

Efter sideskiftet misser jQNTEh$ deres sidste chancer for at gøre comeback. Multihunters.Elite slutter således hurtig opgøret af, da de med klar overbevisning sejrer med stillingen 16-2 over jQNTEh$' mandskab. Fra Multihunters.Elite præsterede Stealth at blive opgørets 'top fragger'. Han har i løbet af opgøret fået i alt 25 kills.

 

Torsdagens opgør: Accusata Scusata vs. TPI eSports (Overpass)

Begge hold havde inden torsdagens opgør gennemført første runde i gruppespillet. Kampene blev spillet tirsdag aften. Her tabte TPI eSports med 13-16 mod RIF-Esport, hvorimod Accusata Scusata besejrede Falcons med en stilling på 16-12. Det skulle derfor være interessant at se, de to holds mandskaber støde hovederne sammen i torsdagens opgør. Holdene tog udfordringen op og gav seerne en yderst spændende og tæt kamp.

Line-up hos Accusata Scusata:

 • KDone
 • Kezz
 • coyi
 • phenom
 • ma3rsk

 

Line-up hos TPI eSports:

 • Tanken
 • upYGz
 • AL1VE
 • Tauson
 • Colo

Allerede fra begyndelsen af første halvleg har de to holds mandskaber svært ved at tage den komplette styring over kampens forløb. TPI eSports vinder de to første runder af første halvleg, inden Accusatas phenom får elimineret TPI's Tauson, som var den sidste overlevende mand fra sit hold i tredje runde. Derefter vinder Accusata Scusata de næste runder og gør stillingen til 6-2. På dette tidspunkt i kampen har Accusata Scusata ikke tilladt TPI eSports at gøre særlig meget, og mandskabet kæmper derfor med at yde Accusata Scusata nok modstand til at vende opgøret til egen fordel. TPI eSports er dog langt fra at se sig slået. Holdene kan nemlig gå til halvleg med en stilling på 8-7 til Accusata Scusata, selvom deres 'top fragger' Kezz må trække sig fra 'B bomb sitet' i halvlegens sidste runde og lade endnu en rundesejr gå til TPI eSports.

Holdene skifter side, og opgørets anden pistolrunde byder på en masse 'head shots', der sidst fører til, at TPI eSports vinder pistolrunden. De når derfor op på siden af Accusata Scusata med 8-8. Holdene følges ad til 10-10, inden Accusata Scusata igen tager føringen frem til 14-10. TPI eSports viser på ny, at de ikke kollapser, selv når de er flere runder bagud ift. modstanderen. For selvom Accusata Scusata gør stillingen til 15-12, vinder TPI eSports nogle svære runder, som fører opgøret ud i overtid. 

Første overtid slutter 18-18, hvilket betyder, at opgøret må ud i endnu en overtid. Anden overtid får dog en hurtig afslutning. TPI eSports vinder derfor over Accusata Scusata med den endelige stilling på 19-22.

 

Den samlede stilling i Division 1

I første uge har vi fået gennemspillet de første to runder i Division 1. 

I gruppe A er pointene ligeligt fordelt blandt RIF-Esport, TPI eSports samt Accusata Scusata, som hver især har 3 point. RIF-Esport mangler dog stadig at møde Falcons i anden runde af gruppespillet. Alle opgør i Gruppe A har samtidig været yderst tætte. RIF-Esport spillede sig til en sejr på 16-13 over TPI eSports i tirsdags. Samme dag besejrede Accusata Scusata mandskabet fra Falcons med 16-12. Som resuméet foroven gennemgik, vandt TPI eSports i overtid mod Accusata Scusata i torsdagens livestreamede opgør. 

I gruppe B fører Klubben, eftersom de i ugens løb vandt deres to opgør. Her mødte de Stidsholt IF Frontiers og jQNTEh$, som de henholdsvis slog 16-12 og 16-1. Multihunters.Elite mangler stadigvæk at spille deres opgør mod Stidsholt IF Frontiers i den anden runde af gruppespillet. 

Division 2

I gruppe A har holdet hvalen lagt sig i spidsen efter to sejre i ugens løb. De vandt 16-6 over Azit Esport Blue og 16-9 over DameElskere. De mangler nu at møde Stidsholt IF Chargers, som vandt et meget tæt opgør mod DameElskere på 16-14. 

 

I gruppe B er alle hold foruden Hækkeløb kommet godt fra start. STOIC præsterede at vinde deres kamp mod Hækkeløb med 16-6, mens eSpuma Alpha vandt med 16-13 over Reaper White, som derimod vandt 16-5 over Hækkeløb.

 

Division 3

Også i Division 3 har to af divisionens hold lagt sig forrest i hver af deres respektive gruppe. 

I gruppe A er det nemlig Elemental eSports, som fører med 6 point. De vandt ugens opgør mod Trifork eSport, som dog formåede at tvinge Elemental eSports ud i overtid. Her vandt Elemental eSports i sidste ende med 19-16. Derudover mødte Elemtal eSports også Reaper Red, som de slog med 16-12.  De to yderligere opgør i gruppe A var mellem Reaper Red og Ørnebanden, hvor Ørnebanden vandt med 16-13. Ørnebanden tabte ellers torsdagens opgør med samme stilling på 16-13 mod Trifork eSport.

 

I gruppe B ligger Kold Army forrest med 6 point efter deres sejre over kebab mix på 16-12 og MH Academy på 16-10. MH Academy vandt selv med 16-13 over Sencillo noesis.gg, hvorefter Sencillo noesis.gg fik en stor sejr over kebab mix på hele 16-1. 

Division 4

Gruppe A i Division 4 har efter første uge fået Azit Esport Main på førstepladsen, da de vandt deres opgør mod Valhal White med en stilling på 16-5. Det samme gjorde sig gældende, da de vandt 16-3 mod Morfin Fabrikken. Samtidig slog KlarPiratStart mandskabet fra Valhal White med i alt 16-8. 

Gruppe B har i ugens løb haft flere tætte opgør holdene imellem: Reptillia eSports vandt først med 16-7 over Head-X samt 19-17 efter overtid mod TeamZippos. TeamZippos tog selv en sejr over Auxillary Oldboys, som ellers gav dem kamp til stregen. Kampen endte tæt med en stilling på 16-14 til TeamZippos' favør. Auxillary Oldboys og Head-X gav i denne uge gruppe B's andet opgør med overtid, hvor Euxillary Oldboys til sidst vandt med 19-17. Derved er stillingen efter første uge, at Reptillia eSports fører gruppe B med 6 point. De er efterfulgt af TeamZippos og Auxilliary Oldboys, som begge på nuværende tidspunkt står med 3 point.  

 

 

Kampprogrammet for næste uge

Få her et overblik over næste uges opgør i Den Blå CS:GO Liga #11. 

Husk du kan stemme på, hvilke opgør du ønsker at se på livestream. Kampene vil blive vist tirsdag og torsdag kl. 20:00 på Twitch.tv. Afstemningen foregår på Esport.dk's Facebook-side i tidsrummet 12-17 alle kampdage. 

 

Det Blå Danmark

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med streams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

 


Login
 Glemt password?
Registrer