Vantage vinder Den Blå CS:GO Liga #10

Skibsofficer
Drømmer du om at arbejde inden for den maritime verden?

Med en uddannelse som skibsofficer får du ansvaret for at lede mandskabet på færger eller store passager- og handelsskibe. Dine arbejdsområder vil inkludere alt fra navigation og planlægning af sejlruter til at opretholde sikkerheden og ledelsen om bord på skibet for passagerer og besætning. Du vil også stå for kontakten med de fremmede myndigheder, når skibet ligger i havn. 

Lyder det som en mulig karrierevej for dig?
Læs mere om uddannelsen som skibsofficer her: worldcareers.dk/uddannelser/skibsfart/skibsofficer/

Kl. 20:00 onsdag aften indtog Vantage og Team WHO B-scenen på åbningsdagen af Copenhagen Games, Danmarks største esportsevent, som i år bliver afholdt i Lokomotivværsktedet. Opgøret skulle stå foran et engagerede og jublende publikum, som inden da havde overværet finalen i FirmaCS #5 mellem Forsvaret og Jysk Telemarketing. Både æren og pengepræmierer var på spil for holdene, som indbyrdes skulle kæmpe om at blive vinderen af Division 1 i den 10. sæson af Den Blå CS:GO Liga. Både Vantage og Team WHO har i løbet af sæsonen vist fremragende præstationer op til finaleopgøret. 

Det første indtryk, som møder spillerne på den store scene, er ikke blot B-scenens indbydende setup med flot lysshow og kæmpe storskærme, men også et yderst stemningsfyldt publikum, som inden da havde overværet finalen i den femte sæson af FirmaCS. Publikum var fra start af klar til at bidrage med jubel og ivrige tilråb undervejs i finaleopgøret.

Begge mandskabers spillere er  dybt koncentreret hele opgøret igennem.

Vantage:

 • Dennis 'zyllo' Sørensen
 • Sune 'zYNC' Kristensen
 • Martin 'miko' Olsen
 • Peter 'OzA' Nielsen
 • Daniel 'Vazor' Nørremark 

Team WHO:

 • Niklas 'Bork1337' Petersen
 • Mads 'Aadum' Corell 
 • Rune 'Alminds' Almindsø
 • Kenneth 'SnowmaN' Dühring
 • 'Fanni' 

 

Første map: Cache

Cache har været en af de maps, som holdene sjældent har valgt at spille i denne sæson af Den Blå CS:GO Liga. Det skal derfor vise sig, om det kan være med til at give en fordel for Team WHO. De har nemlig har været det eneste hold i Division 1, som for alvor har givet Vantage kamp til stregen. Derudover har Team WHO haft en længere pause siden deres seneste opgør, hvorimod Vantage for nyligt har spillet både i Den Blå CS:GO Liga.  


Team WHO lægger godt fra start på T-siden, da de uden de store problemer vinder de første 3 runder på Cache. Derefter har Vantage fået styr hvad end af omstændigheder, der formentligt har givet dem vanskeligheder indtil da. Vantage har ellers i alle deres tidligere kampe spillet med den mest aggresive og tempofyldte spillestil af alle hold i Division 1, hvilket har fungeret optimalt for mandskabet. De er nemlig som det eneste hold klaret sig igennem Division 1 ubesjeret, og derfor har de strøget direkte til finalen til Copenhagen Games.

Efter Vantage får løst deres problemer, får de også sandelig bygget selvtilliden op. De anvender de retmæssige strategier til hurtigt at eliminere Team WHO's spillere eller tvinge modstanderens mandskab til at begå fejl, og som desuden koster Team WHO mange runder i løbet af den første halvleg. Team WHO's Aadum og Alminds kan heldigvis tage sikre Team WHO den sidste runde inden halvlegen efter en række hektiske 'team fights'. Stillingen ender således 9-6 til Vantage i pausen.

I anden halvleg starter Vantage ud med at vinde pistolrunden, da zYNC og oZa hver får et headshot. zYNC afslutter endda runden med at hoppe ned fra containeren for at få et 'knife kill' på Team WHO's Fanni. I forlængelse heraf vinder Vantage de næste 2 runder, før Aadum 'clutcher' mod oZa og zYNC og giver Team WHO deres første rundesejr i anden halvleg. Det lykkes derefter kun for Team WHO at hive endnu en runde hjem, inden Vantage sejrer på Cache. Det er især Vazor og zYNC, som gør det let for Vantage at vinde kampen grundet spillernes effektive brug af 'sprays' og 'killing sprees'. Fanni fra Team WHO har dog flere gange forsøgt at holde sit hold inden i varmen med sit høje antal af kills - men må forgæves se sig slået på Cache.

Vantage vinder på Cache med et slutresultat på 16-8 over Team WHO. 

 

Top-fraggers på Cache:

 • zYNC (27 kills)
 • Vazor (27 kills)
 • Fanni (21 kills)
 • miko (20 kills)

 

Anden map: Overpass

Vantage påbegynder kampen på samme måde, som de sluttede forrige map. De starter som Counter Terrorister og vinder ikke bare pistolrunden, men også de efterfølgende 4 runder. Herefter får Fanni et 'double kill' på oZa og zyllo, mens Bork1337 eliminerer Vazor. Sammen giver de Team WHO deres første rundesejr på Overpass. Selvom Vantage fortsætter med at dominere i opgøret, er der stadig flere tilfælde, hvor Team WHO-spillerne viser deres episke præstationer frem. Et eksempel på dette er i den 10. runde, da Bork1337 får et 'triple kill' til trods for, at Team WHO går hen og taber runden. I pausen står stillingen 12-3 til Vantage. 

 

Hvis man har fulgt tæt med i Vantages rejse igennem Den Blå CS:GO Liga, vil man, som forklaret i tidligere artikler om Den Blå CS:GO Liga, hurtig få øje på deres effektive og dominerende måde at spille på: De anvender aggresivitet samt et højt tempo, og det har medvirket til, at de i majoriteten af deres kampe hurtigt har vundet over deres modstandere. Det samme er også gældende i finaleopgøret på Overpass. Man skal nemlig ikke lade blikke vandre for langt væk fra (stor)skærmen, før Vantage-mandskabet har udnyttet de mindste svaghedstegn fra deres modstandere og tilegnet sig endnu en runde.

Team WHO forsøger ihærdigt at lægge alle deres kræfter i at bekæmpe Vantage, og de har flere gange bevist som hold, at de kan spille fantastisk, når de er under maksimal pres og er bagud i runder. De skal derfor ikke slippe modet helt, da de går ind i anden halvleg på Overpass.

 

I anden halvleg mangler Vantage kun at vinde fire runder, før de officielt kan kåres som vinderen af Den Blå CS:GO Liga #10. Men Team WHO har ikke slukket håbet om at gøre et comeback og vinde et map i dette BO3-opgør. De lister sig så småt tilbage i kampen, da de vinder fire ud af fem runder i starten af anden halvleg. Team WHO når op på otte vunde runder i alt, inden Vantage får sat fuld kraft på og får styret mod sejren og pokalen.

Vantage vinder 16-8 på Overpass mod Team WHO. 

 

Top-fraggers på Overpass:

 • zYNC (21 kills)
 • Vazor (26 kills)
 • zyllo (23 kills)

 

Tillykke til Vantage, som med den flotte sejr har fået overrakt Den Blå CS:GO Liga-pokal samt 11.000kr. i pengepræmier. På trods af nederlaget får Team WHO tildelt  5.000kr. som følge af, de har opnået andenpladsen i Division 1. 

Der er store smil og god gejst hos Vantage-spillerne, da de modtager pokalen for at vinde Den Blå CS:GO Liga #10. Holdet har klaret sig suværent igennem alle kampene, da de som de eneste i Division 1 har været ubesejret.

 

Team Vantage har allerede spillet igen i dag, torsdag, da de i år deltager i Den åbne CS:GO-turnering ved dette års Copenhagen Games. 

 

Tak til fotograf Mik Dyrby, som inkarnerede øjeblikket til Copenhagen Games, da Vantage triumferende kunne hæve trofæet som vinderen af Division 1 i Den Blå CS:GO Liga. 


Login
 Glemt password?
Registrer