Copenhagen Games - for gæster

Der skal bygges scener, der skal trækkes strøm og blandt alt mulig andet, skal der også opstilles borde til de 1500 esportsentusiaster, der kommer fra nær og fjern. Nogle kommer for at udfordre gamle venner som så mange gange før. Andre for at kæmpe om en plads i en af finalerne og chancen for at få en bid af den samlede præmiepulje på 1.000.000 kr. Til Copenhagen Games er der plads til spillere i alle aldre og alle niveauer.

Der er også plads til gæster, og gerne masser af dem. Derfor er der skabt et område dedikeret til besøgende, hvor der dagligt er aktiviteter, konkurrencer og god gammeldags gamerhygge.  I Triheart Oasis kan venner og familie udfordres i brætspil, lidt længere henne finder man arkademaskinerne, hvor Donkey Kong kaster med tønder og PacMan aldrig bliver mæt. På områdets 20 pc'er vil der hver dag være små åbne turneringer i diverse spil med præmie til vinderen. Torsdag aften åbnes der for PS4 området med spil som Tekken 7, FIFA 19 og Kingdom Hearts 3.

Torsdag dag er dedikeret til esportsforeninger, deres unge medlemmer og dertilhørende familie. Kom og hør oplæg fra bl.a DGI og en psykolog med speciale i esport til foreningskonferencen. Er I mere til action og interaktion, så kig forbi Apex Drone Racing store set-up. Her kan man prøve at flyve en drone selv samt se opvisning fra de professionelle. 

Fredag eftermiddag går med strategiske overvejelser, når der inviteres til skak for alle niveauer. Fredag aften er der cosplay show med en masse flotte kostumer, som de dedikerede deltagerne selv har kreeret. 

Under hele eventet vil der være Lasergame med skiftende maps og turneringer i haven. Billetter dertil koster 20 kr. stykket og købes i kioskerne. 

Se det samlede program her og se billetter her (opret en bruger på copenhagengames.com før køb). 

Saml venner og familie til en hyggelig dag i gamerens tegn!


Login
 Glemt password?
Registrer