Den Blå CS:GO Liga - Finalen til Copenhagen Games

Skibsmekanikerlærling
Kunne du tænke dig at arbejde med mekanikken ombord på et skib?
Som skibsmekaniker kommer du til at arbejde med reparation og vedligeholdelse af skibes motorer. På uddannelsen lærer du om tekniske, mekaniske og hydrauliske anlæg ombord på skibe. Du kommer også til at lære, hvordan skibet sejles, samt hvordan det losses og lastes.

Nedtællingen til finalen i Division 1 i Den Blå CS:GO Liga er begyndt, da vi i næste uge skal have afgjort, hvilken af finaleholdene der sejrer sig til hæderen, trofæet og pengepræmieren. Du kan glæde dig til at opleve Vantage og Team WHO støde sammen live på den store scene onsdag d. 17. april. Vi har i år lagt finaleopgøret til dette års Copenhagen Games i Lokomotivværkstedet. Som tilskuer til eventet får du muligheden for at være helt tæt på holdene samtidig med, at du oplever den fantastiske stemning til Danmarks største esportsevent.


GRATIS BILLET TIL DELTAGERNE I DEN BLÅ CS:GO LIGA
Rederiforeningen vil gerne give lidt tilbage til alle deltagerne fra Den Blå CS:GO Liga sæson 10. Så i år tilbydes alle hold, som har deltaget i ligaen, gratis adgang til at komme og se finalen mellem Vantage og Team WHO. Der udleveres 5 fribilletter til hvert hold. Det betyder, at holdene, som alle har deltaget og konkurreret i Den Blå CS:GO Liga, får gratis adgang til Copenhagen Games-eventet om onsdagen, hvor de i fællesskab med resten af esportens fans og entusiaster kan fejre vinderen af Division 1. Hvert holdbillet har en værdi af kr. 500.
Har du spillet i ligaen, og vil du  gerne ind og se finalen, så skal du tage fat i den admin som du har været i kontakt med undervejs.

 

Bag om finaleholdene

Vantage:

  • Zyllo
  • zYNC
  • miko
  • OzA
  • Vazor

Ubesejrede Vantage består af et stærkt mandskab med spillere, som har bevist over for alle deres modstandere i Division 1, at de er af en helt speciel kaliber. Spillerens individuelle præstationer har været 'on point' hele turneringen igennem, men som alle ved, vinder man ikke i Counter Strike ene spiller alene, og det har spillerne også vist ved deres fremragende teamwork indbyrdes. Vantage har i alle deres kampe valgt at gøre brug af en strategi, som vitterlig har overrumplet deres modstandere. De er nemlig især kendetegnet ved at spille yderst aggresivt og tempofyldt, som i den grad har skabt kaos hos modstanderholdene. Pånær Team WHO har ingen af de andre hold rigtig formået at finde frem til den rette løsning, der kunne udfordre Vantage på deres overlegende spillestil.

Det er nærmest umuligt at udpege blot én enkelt stjernespiller hos Vantage, eftersom de alle har leveret flotte resultater i de forskellige opgør igennem sæsonen. Hvordan holdet præsterer, når de spiller på den store scene live med tilskuernes øjne rettet mod sig, får vi så sandelig at se i næste uge til finaleopgøret. 

 

Team WHO:

  • Alminds
  • Contrast
  • Fantom
  • Bork
  • Aadum

Team WHO har i denne sæson af Den Blå CS:GO Liga været det eneste af Vantages modstandere, som for alvor har givet det ubesejrede mandskab kamp til stregen. Da de sidst mødte hinanden d. 7. marts, lykkedes det Team WHO at trække opgøret ud i overtid. Selvom de tabte 17-19 til Vantage, viste de flere gange i løbet af kampen, at man aldrig kan regne Team WHO for et slået hold. De gange, hvor Vantage fik en større føring under opgøret, var Team WHO altid klar med et sikkert comeback, hvilket også medførte, at de to hold måtte ud i overtid, før kampen kunne afgøres.

Team WHO dygtiggør sig som hold, når det kommer til pressede situationer, hvor de enten er i undertal, eller har færre ressourcer end modstanderholdet. De viser altid, at de aldrig lader presset stige til hovedet, de fastholder altid et køligt overblik over kampens gang, og når de er bagud i en runde, finder de altid de sidste ressourcer frem. Det er dog lidt tid siden, vi sidst så Team WHO spille. Deres kampprogram henmod slutningen af turneringen har bestået af modstanderhold, som før eller senere har trukket sig fra turneringen, hvilket betød, at mange af deres kampe har været aflyst på det seneste. Det har dog blot givet Team WHO ekstra tid til at klargøre de retmæssige taktikker og strategier frem til opgøret mod Vantage, når de dyster mod hinanden til finaleopgøret. 

 

Præmier
Der er i alt 16.000kr. på spil i pengepræmier i Division 1 til de hold, som slutter i top 2. Vantage og Team WHO kæmper således om henholdsvis 11.000kr. til vinderen af førstepladsen, mens andenpladsen får 5.000kr. 

 

Tak til Rederiforeningen

På vegne af eSport.dk skal der lyde mange tak til Rederiforeningen og Det Blå Danmark for samarbejdet. Med Rederiforeningen og Det Blå Danmark som hovedsponsor af ligaen har formålet bl.a. været at skabe en forbindelse mellem den maritime verden og dansk esport. Ligaen har været med til at give en indsigt i mulige karriereveje inden for det maritime erhverv for gamere. Derfor har alle vores artikler om Den Blå CS:GO Liga begyndt med en kort video fra Det Blå Danmarks 'World Careers TV', som introducerer seeren til forskellige dele af den maritime verden som uddannelses- og arbejdsplads.

Deltag som tilskuer til finalen

Kunne du tænke dig at opleve finalen mellem Vantage og Team Who på onsdag til Copenhagen Games? Her får du muligheden for at opleve holdene kæmpe mod hinanden på den store scene, samtidig med du får lov til at være en del af Danmark største esportsevent sammen med tusinder andre deltagere fra rundt omkring i verden. Kom og oplev finalen i Den Blå CS:GO Liga, møde nye venner fra esportsfællesskabet og deltag i de forskellige gæsteaktiviteter, som er planlagt af forskellige virksomheder, der er til stede til eventet. Hiv gerne venner og familiemedlemmer med til årest fedeste event i Lokomotivværkstedet. 

 

Billetter til Copenhagen Games kan købes via linket her!


Login
 Glemt password?
Registrer