Overblik over Den Blå CS:GO Liga #7Skibsmontørlærling
Hvis du interesserer dig for motorer, teknik og det maritime, er uddannelsen som skibsmontør helt sikkert noget for dig. På uddannelsen lærer du at vedligeholde motorer, kraner og andet mekanisk udstyr ombord på et skib. Du får grundlæggende kendskab til, hvordan et skib fungerer mekanisk og teknisk.
https://elevplads.dk/erhvervsuddannelser/transport-logistik/skibsmontoer/

 

I denne uge afsluttede vi de sidste kampe i Division 1. Aab og Specialklassen måtte torsdag aften dyste indbyrdes om at slutte sæsonen af på tredjepladsen. 

Division 1

Tirsdagens opgør: Team WHO vs. Multihunters.Main (aflyst)

Tirsdagens opgør var aflyst, og Team WHO har derfor fået en automatisk sejr. 

 

Torsdagens opgør: Aab vs. Specialklassen på Mirage

Torsdagens opgør var ikke kun det sidste i denne sæson af Den Blå CS:GO Liga foruden finaleopgøret, som skal stå mellem Vantage og Team WHO til dette års Copenhagen Games. Opgøret havde også betydning for, hvilket af holdene vil slutte sæsonen hæderligt af på en tredjeplads i Division 1. 

Aab's line-up:

 • veStr
 • Howard
 • rasta
 • L1ndtoft
 • Vægten

Specialklassens line-up:

 • ShArKyF
 • w0nderb0y
 • DemoN
 • viggo
 • rotman (stand-in for damkilde)

Specialklassen starter på mappet som terrorister, og det viser sig at være til holdets fordel. De spiller disciplineret, har taktikkerne på plads og overlader intet til tilfældigheder. De går ofte med en strategi, som går ud på at indsamle informationer om Aab's positioner, finde frem til en bomb site, få plantet bomben og derefter forsvare sitet. Tempoet i hver runde er hurtig, men ikke kaotisk. Strategien viser sig også at fungere i nærmest alle runder i første halvleg. Stillingen står hurtigt 8-0 til Specialklassen, inden Aab formår at vinde to runder på deres CT-side. Specialklassen indleder anden halvleg med en føring på 13-2 over Aab.

Aab kommer dog igen i begyndelsen af anden halvleg, efter de skifter over på T-siden. Aab har uden tvivl fået selvtilliden tilbage i anden halvleg, som fører til muligheden for et reelt comeback, da de vinder de første tre runder. Men selvom Aab forbedrer deres præstationer både individuelt og samlet som hold, er det ikke nok til, at de finder comebacket. Specialklassen vinder 16-8 over Aab og sikrer sig samtidig tredjepladsen i Division 1.  

 

Den endelige stilling i Division 1:

Vi kunne allerede i sidste uge konkludere, at denne sæsons finale i Division 1 vil være mellem Vantage og Team WHO. Du kan opleve finaleopgøret live som gæst til dette års Copenhagen Games i påskeferien eller via Copenhagen Games' livestream på Twitch.tv.

Efter torsdagens opgør mellem Aab og Specialklassen kan vi nu også fastslå tredjepladsens indehaver i Division 1. Den går til Specialklassen, som med deres sejr over Aab rykker op på 15 point, mens Aab i denne omgang må nøjes med 12 point. 

 

 

Division 2

BigTimeRush og Multihunters.Elite ender forrest i rækken begge med 24 point hver. Dog tager BigTimeRush førstepladsen da de vandt indbyrdes opgør mod Multihunters.Elite. Tredjepladsen går til H3RØC1TY med 21 point.

 

Division 3

18+ slutter sæsonen af som det eneste ubesejrede hold, som giver dem en førsteplads med 30 point. eSpuma Academy ender på andenpladsen med 24 point efter 8 sejre, mens Falcons Esport slutter på tredjepladsen med 21 point i alt.

 

Division 4

Stillingen i Division 4 slutter af med en førsteplads til Phoenex, en andenplads til Iconic Gaming og sidst en tredjeplads til Kontorstole. Både Iconic Gaming og Kontorstole ender begge med 21 point, men Iconic Gaming slutter med en bedre samlet score ift. Kontorstole. 

 

Division 5

Den samlede stilling i Division 5 ender med ubesejrede WeedsMyCheat på førstepladsen, eSpuma White med et enkelt nederlag på andenpladsen og gsc.Sharks på tredjepladsen. 

 

Division 6

I mandags rundede vi Division 6 af med divisionens sidste opgør mellem Infected og Copenhagen Reapers. Copenhagen Reapers vandt over Infected med 16-10, og den endelige stilling i Division 6 kan nu gøres op. L0s Desperados vinder Division 6 med 27 point efter 9 sejre. Reaper Red ender på en andenplads med 24 point. Infecteds nederlag i mandags har ikke haft synderlige konsekvenser for deres endelige placering i den samlede stilling. De slutter derfor på en tredjeplads.

 

Partner

Det er med glæde at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Fakta – Den Blå CS:GO Liga

 • I ligaen spilles Counter-Strike (CS), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  ’terrorister’ og ’antiterrorister’
 • Der spilles tre sæsoner af to måneder per år 
 • Hver sæson afsluttes med en live finale
 • Første finale afholdes som en del af Copenhagen Games 2019 i påsken og de øvrige finalepladser annonceres løbende

 


Login
 Glemt password?
Registrer