Den Blå CS:GO Liga - Sidste runde i Division 1

Vantage og Team WHO kunne med deres sejre i sidste uge sikre sig finalepladserne til Copenhagen Games i påskeferien. Der er dog stadig kamp om tredjepladsen, når vi tirsdag aften begynder den sidste runde i Division 1.

I den sidste runde i Division 1 har vi kun to opgør på programmet.

 

Tirsdagens opgør: Team WHO vs. Multihunters.Main kl. 20:00

Team WHO er allerede sikret en andenplads med deres nuværende 15 point. Hvis de taber til Multihunters.Main i morgen, vil det ikke have nogen konsekvenser for deres placering i Division 1, da de tidligere har vundet over Specialklassen og Aab. Team WHO's modstandere, Multihunters.Main, er selv pt. oppe på 9 point, og selvom de skulle vinde over Team WHO i morgen, vil de ikke kunne avancere yderligere i den samlede stilling. Omstændighederne er nemlig, at de tidligere i turneringen har tabt til både Specialklassen og Aab. Femtepladsen i Division 1 vil således gå til Multihunters.Main til trods for, hvordan tirsdagskampens udfald bliver.

 

Torsdagens opgør: Aab vs. Specialklassen kl. 20:00

Torsdag viser vi det sidste opgør i Den Blå CS:GO Liga sæson 10, inden finaleopgøret skal stå til Copenhagen Games senere på måneden. Holdene kæmper indbyrdes om at slutte sæsonen af på en tredjeplads. I sidste uge skulle Aab igennem en hård prøve, da de mødte rækkens førende hold, Vantage. Her tabte de 4-16. Dog har Aab kun ellers tabt til Team WHO. Det samme gælder for Specialklassen: Deres to nederlag har på samme vis været til Vantage og Team WHO.  

 

Den samlede stilling i Division 1

Du kan i tabellen herunder se den samlede stilling i Division 1, som den fremstår inden tirsdagens kamp mellem Team Who og Multihunters.Main: 

Vi opdaterer automatisk tabellerne med de samlede stillinger fra de seks forskellige divisioner i Den Blå CS:GO Liga. Derudover udgiver vi hver fredag en ny artikel, som kort gennemgår stillingerne i Den Blå CS:GO Liga, og hvor du ligeså kan læse et kort resume af ugens spillede kampe fra Division 1.

Find den seneste artikel fra i fredags lige her.

 

Se med på Twitch.tv

Du kan via vores link til Twitch.tv følge med i alle kampe fra Division 1, når vi livestreamer kampene fra Division 1. Klik blot på https://www.twitch.tv/esport tirsdag kl. 20 og torsdag kl. 20.

Du kan også finde tidligere spillede kampe fra Division 1 inde på Twitch.tv, hvis du søger efter 'Den Blå CS:GO Liga'. 


Login
 Glemt password?
Registrer