Den Blå CS:GO Liga - Runde 6 i Division 1

 

I morgen går vi ind i den sjette og næstsidste runde i Division 1. Med to uger tilbage er intet for alvor afgjort i Division 1, hvor hele tre hold kæmper om top 3-placeringerne. Som altid livestreamer vi alle kampene, men inden da kan du få en kort gennemgang af, hvilke kampe vi viser.

Vi skal i denne uge have afgjort to opgør. Det første opgør foregår tirsdag aften:

  • Aab vs. Vantage kl. 21:00

Vantage har siden begyndelsen af turneringen været i topform. Holdet har nemlig vundet alle deres seks kampe uden det største besvær pånær deres opgør mod Team WHO. Team WHO formåede at give Vantage deres hidtil største modstand, da holdene måtte ud i overtid. Aab har derimod lidt ét enkelt nederlag, som betyder, at første- og andenpladsen stadig er inden for rækkevidde for Aab's mandskab.

Både Vantage, Team WHO og Aab kæmper for topplaceringerne i Division 1, og alt afhænger af, hvordan holdene præsterer her i de sidste to runder i Division 1. Hvis Vantage i morgen vinder mod Aab, sikrer de sig endegyldigt førstepladsen. Hvis Aab derimod sejrer over Vantage, og de også vinder deres opgør mod Specialklassen i næste uge, vil de ende på 18 point og en delt førsteplads med Vantage. Ikke nok med det har Team WHO også mulighed for at nå op på siden af Vantage (og henholdsvis Aab), hvis de i næste uge tager en sejr over Multihunters.Main. 

 

Torsdag aften viser vi det andet opgør:

  • P1ckUsUp vs. Specialklassen kl. 21:00

P1ckUsUp måtte igennem noget af en hård prøvelse i sidste uge, da de tabte 2-16 mod Vantage. I denne uge skal de spille deres sidste opgør mod Specialklassen, der endte med at vinde 25-22 i tredje overtid da de kæmpede mod Multihunters.Main. Specialklassen har, som tidligere fortalt, fortsat et opgør til gode mod Aab, som foregår på torsdag i næste uge. 

 

Den samlede stilling i Division 1

Inden opgøret mellem Aab og Vantage begynder i morgen, kan du her få et hurtigt overblik over den samlede stilling i Division 1:

Vi opdaterer automatisk tabellerne med de samlede stillinger fra de seks forskellige divisioner i Den Blå CS:GO Liga. Derudover udgiver vi hver fredag en ny artikel, som kort gennemgår stillingerne i Den Blå CS:GO Liga, og hvor du ligeså kan læse et kort resume af ugens spillede kampe fra Division 1.

Find den seneste artikel fra i fredags lige her.

 

Se med på Twitch.tv

Du kan via vores link til Twitch.tv følge med i alle kampe fra Division 1, når vi livestreamer kampene fra Division 1. Klik blot på https://www.twitch.tv/esport tirsdag kl. 21 og torsdag kl. 21.

Du kan også finde tidligere spillede kampe fra Division 1 inde på Twitch.tv, hvis du søger efter 'Den Blå CS:GO Liga'. 


Login
 Glemt password?
Registrer