Overblik over Den Blå CS:GO Liga #5

I går afsluttede vi den femte runde i Division 1. Vi giver dig heri et resume af de spillede kampe fra ugens løb. Ikke nok med det giver vi dig også en gennemgang af de samlede stillinger fra alle seks divisioner i Den Blå CS:GO Liga.

Division 1

Tirsdagens opgør: dopexx vs. Team WHO (aflyst)

Der er ikke meget at berette om opgøret mellem dopexx og Team WHO. Kampen var nemlig ovre, inden den overhovedet kunne begynde, da dopexx har valgt at trække sig ud af Den Blå CS:GO Liga.

Det betyder derfor, at Team WHO automatisk vinder opgøret, og de indsamler yderligere 3 point til deres samlede score i Division 1.

 

Torsdagens første opgør: P1ckUsUp vs. Vantage

Division 1's hidtil uovervindelige hold, Vantage, skulle torsdag aften op imod P1ckUsUp, som selv indtil videre har haft svært ved at finde succes i deres tidligere spillede kampe. Det valgte map er Inferno.

P1ckUsUp begynder på Terrorist-siden. Deres line-up består af:

 • LuX
 • RalleR!
 • ardes
 • dlinko
 • KALB

Vantages line-up starter derved som Counter Terrorister. Holdets spillere er:

 • Zyllo
 • zYNC
 • miko
 • OzA
 • Vazor

Opgøret går i gang, og som altid sætter Vantage kampens tempo med deres aggressive spillestil. Vantage tager de første fem runder, inden P1ckUsUp endelig får vundet deres første runde. I flere tilfælde får P1ckUsUp da også muligheden for at tilegne sig flere runder, men de har dog besvær med at få lukket disse runder, da de ofte taber deres skuddueller mod Vantage. Vantage afslutter første halvleg med en føring på 13-2.

Anden halvleg forbliver i samme spor, hvor P1ckUsUp kæmper med at påvirke kampens gang til deres egen fordel. Kampen runder hurtigt af med det endelige resultat på 16-2 til Vantage

 

Torsdagens andet opgør: Multihunters.Main vs. Specialklassen

Aftenens sidste opgør skulle også afgøres på Inferno. 

Multihunters.Mains line-up:

 • DajyZ
 • embo
 • Calyp
 • Nordby
 • Hannibalx

Specialklassen 

 • DemoN
 • w0Nderb0y
 • damkilde
 • viggo
 • ShArKyF

Begge hold er inden aftenens opgør med i kapløbet om at nå en tredjeplads i Division 1. Derfor må begge hold finde alle ressourcer frem i håbet om at indsamle så mange point som muligt i de sidste kampe, som stadig er på kampprogrammet for Division 1.

Det viser sig også i løbet af kampen, at begge hold inderligt er på jagt efter de 3 point, som følger med aftenens sejr. I begyndelsen kommer Specialklassen foran for en kort stund. Da opgøret går ind i halvlegen, får Specialklassen netop vist, at de uden store problemer kan vinde en runde. Og det er på trods af, de ellers er oppe imod kraftigere våben og et større omfang af utility hos Multihunters.Main. Anden halvleg kan begynde med en nuværende stilling på 9-6 til Specialklassen.

Efter halvlegen befinder Specialklassen sig faktisk i en lang periode med et 'match point'. De når nemlig op på 15 vundne runder versus 9 hos Multihunter.Main. Herefter fremviser Multihunters.Main, hvordan man gør et flot comeback, da de formår at komme tilbage i kampen til en stilling på 15-15. Det medfører også, at kampen går ind i (første) overtid. Vi skal igennem hele tre omgange af overtid, inden Specialklassen definitivt kan lukke kampen af. Det spændende, tætte opgør ender derfor med en sejr til Specialklassen over Multihunters.Main med slutresultatet 25-22.

 

Stillingen i Division 1 efter femte runde:

Der er ikke sket de store ændringer i den samlede stilling i Division 1. Top 3-placeringerne tilhører stadigvæk Vantage med nu 18 point, Team WHO med 15 point og sidst, men ikke mindst Aab med 12 point. 

Aab skal dog ikke føle sig for sikre på tredjepladsen, eftersom det er muligt for både Specialklassen og Multihunters.main at enten at indhente eller overhæle Aab. Det kræver, at Aab taber deres sidste to opgør (den ene er mod Specialklassen), og at Multihunters.Main vinder deres opgør mod Team WHO, der indtil videre kun har tabt til Vantage. 

 

 

Division 2

I division 2 er stillingen således, at BigTimeRush og Multihunters.Elite stadig er at finde i toppen af tabellen. H3RØC1TY har ellers fulgt god med disse to hold, men da de tabte 16-12 til Multihunters.Elite i mandags, er de nu røget bagud med 3 point.

 

Division 3

18+ er stadigvæk ubesejrede i Division 3, og de kan derved fastholde førstepladsen med en samling på 24 point for nu. Under dem befinder Falcons Esport og eSpuma Academy sig med 18 point hver især. Da alle hold i Division 3 stadig har mindst 2 kampe igen, kan Falcons Esport og eSpuma Academy stadig nå at indhente 18+, hvis holdet skulle gå hen og tabe deres sidste to opgør. 

 

Division 4

Alle hold fra den fjerde division i Den Blå CS:GO Liga har spillet alle deres kampe, og stillingen ender således med, at Phoenex slutter øverst med 24 point. Herefter finder vi Iconic Gaming og Kontorstole, hvor begge slutter på 21 point, hvoraf Iconic Gaming slutter af med en bedre score på +46 modsat Kontorstole på +32. 

 

Division 5

Det samme er gældende for Division 5, hvor holdene netop har afsluttet deres sidste kampe i denne sæson. WeedsMyCheat har formået at gå igennem Division 5 som det eneste ubesejrede hold. De er tæt efterfulgt af eSpuma White, som kun har tabt ét enkelt opgør. WeedsMyCheat runder af med 27 point i den samlede stilling, mens eSpuma White har samlet sig 24 point. På tredje- og fjerdepladsen finder vi gsc.Sharks med 15 point med en score på +28, mens Ørnebanden ligeså har 15 point, men med scoren +2.

 

Division 6

Division 6 har stadig nogle kampe til gode, inden vi har fundet en endelig vinder af divisionen. I Division 6 har især L0s Desperados domineret, da de endnu ikke at har tabt en kamp. Det betyder også, at de indtil videre har sikret sig en vis pointafstand til deres nærmeste modstandere i den samlede stilling. Under dem har Infected på 21 point efter ni kampe, mens Reaper Red har 18 point efter otte spillede kampe. De sidste kampe skal spilles enten i morgen, lørdag, eller en af hverdagene i den kommende uge. 

 

Partner

Det er med glæde at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esports turneringer.

Fakta – Den Blå CS:GO Liga

 • I ligaen spilles Counter-Strike (CS), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  ’terrorister’ og ’antiterrorister’
 • Der spilles tre sæsoner af to måneder per år 
 • Hver sæson afsluttes med en live finale
 • Første finale afholdes som en del af Copenhagen Games 2019 i påsken og de øvrige finalepladser annonceres løbende

 


Login
 Glemt password?
Registrer