SLAP LIGAEN - CS 1.6 RETRO

Så er det tid til noget total oldschool CS16

Dem af os der ikke længere er teenagere kan nok huske at esport fik det rigtige og reelle gennembrud med Counter-Strike 1.6 versionen. Det var her vi begyndte at se de første store communities, de første store turneringer og også vores første helte i branchen.

Da valve begyndte at udvikle, så gik det ikke supergodt. Vi fik f.eks. en Condtion Zero udgave som aldrig fik fat i noget som helst. Da CS:Source ankom så splittede det communitiet i 2. Da CS:Source var begyndt at slå igennem, kom CS:GO i 2012 og splittede hele Counter-Strike communitiet op i atomer rundt omkring i verden. Derfor blev SLAP sat på pause.

Siden da begyndte CS:GO at få fat på gamerne og det er idag igen i fuld gang med en voldsom vækst.

    

COUNTER-STRIKE 1.6
Så er det nu vi med god samvittighed kan forsvare at kalde CS16 verisionen for oldschool
Derfor er vi nu igang med at forberede en retro hyggeturnering turnering i CS16.

SLAP LIGAEN - FLASHBACK
SLAP har været Danmarks største esports tunering nogensinde. Der er ingen som har kunne slå den størrelse endnu - hellere ikke os selv. SLAP LIGAEN var baseret på Counter-Strike 1.6, og derfor er det passende at når vi nu laver denne nye lille retro-hygge turnering her på esport.dk, så skal den hedde SLAP LIGAEN :-)

SLAP LIGAEN bliver ikke en kæmpestor tunering med en mia i præmier osv. Det kan godt være der kommet lidt præmier i det, men primært skal vi hygge os, og mindes de gode gamle dage hvor esporten handlede om alt andet end at jagte penge.

SLAP LIGAEN er således IKKE på vej til en comeback - nok snarer en flashback til rigtige fede tider og gode minder fra en tid hvor folk dyrkede esporten for passionen skyld, og ikke for forretningen.

FORSIGTIG OPSTART
Der er ingen af os der ved hvor dette ender, og derfor starter vi ud lidt forsigtigt inden vi går fuld blow med det hele. Så nogle korte turnering, hvor vi lige skal prøve det hele af. Altså der er nok ikke engang nogen der kan huske hvordan en CS16 server skal sættes op, hvordan en serverconfig skal være eller hvordan RCON virker :-)
Så vi har meget forberedelse foran os, og sammen med forberedelserne til Copenhagen Games, så ligger vi ret fladt ned lige nu.

OPRET JERES HOLD
I kan derimod gå igang med at oprette jeres hold på siden her - fordi vi har åbnet for at folk kan samlet CS16 hold her på sitet

Så få fingrene ud og kom igang - det er nu vi sammen skal finde tilbage til den gang det var sjot at spille CS og ikke kun handlede om jagten på præmier og prestige !

  1. LOG IND PÅ SIDEN HER
  2. SE PÅ SIDEN TIL HØJRE - "OPRET HOLD"

Resten burde sige sig selv.

MANDSKAB
Vi skal nu ud og søge lidt mandskab til serverhåndtering samt admins, imellemtiden - så kom igang med at samle jeres hold herinde

HELTEN FRA ARRANGØR KONTORET - Jakob "McKnight" Larsen
Og så slutter vi af med en fyr, som er en af de glemte helte på arrangør side af bordet i CS16s storhedstid

Jakob "McKnight" Larsen, er ultimativ den admin som igennem hele dansk esports tid, har været den person som har brugt mest tid på admin arbejde over et årti !


Det er blevet til en mia online turneringer i SLAP,  i omegnen af ca. 100 events i SLAP LIVE og i starten også Copenhagen Games.
Jakob har også en stor del i udvikling af de ondeste regler indenfor Counter-Strike nationalt set!

Jakob har lagt rigtigt meget tid på arrangør siden, og er en af de ganske få hænder som har været med til at bygge det fundament af dansk esport, som alle andre nu er igang med at bygge deres esports forretning op på.
Jakob er idag vores produktionschef på Copenhagen Games med ansvaret for opbygning, praktisk drift og nedtagning mm.

Herunder kan I se et eksempel på hvorfor Jakob aldrig fik en professionel karriere som spillere. Spol frem til 0,38 og se hvad Jakob gør med bomben under kamp !

NEXT STEP
Nu skal vi finde nogen skal kan opsætte og styre CS16 servere, herunder både selve serveren men også noget rcon eller hvad man nu kan bruge til at styre skidtet. Det blive rnok ikke helt nemt, fordi der er sgu ingen der kan huske hvordan det foregik.

Derefter skal vi nedsætte et admin hold til at arbejde med det.
Det ska dog ikke være langstrukne forberedelser, gerne simpelt, så vi kan komme igang hurtigt.

FOR NU - så handler det om at I skal få jeres hold registreret her på siden, så er I er klar til at komme igang


Login
 Glemt password?
Registrer