Copenhagen Games-invitation: OpTic Gaming

Anden invitation til CS:GO Main-turneringen - OpTic Gaming

Copenhagen Games har annonceret deres anden invitation til CS:GO hovedturneringen - OpTic Gaming!

 

OpTic Gaming har aldrig før konkurreret i CS:GO Main-turneringen ved Copenhagen Games. Holdet har siden april 2018 bestået af et helt dansk line-up, og deres spiller Marco “Snappi” Pfeiffer deltog til Copenhagen Games sidste år med sit forrige hold, Heroic, der dog tabte finalen mod The Imperial. Snappi og resten af OpTic Gaming skal om fredagen møde Heroic og 2 andre inviterede hold, som Copenhagen Games endnu mangler at afsløre. De resterende 4 hold, som også skal deltage i CS:GO Main-turneringen, vil kvalificere sig om torsdagen.

 

“Vi glæder os til at spille på hjemmebane og vise de danske farver frem. Det er første gang under OpTic fanen at vi vender snuden hjem for at konkurrere, så vi ser frem til en benhård turnering og vil give den alt i bestræbelserne for trofæet bliver på dansk jord. Køb en billet, støt op om drengene, få en autograf og bliv underholdt med lækker CS #Greenwall.” siger Casper "ruggah" Due, Head Coach for OpTic Gaming

 

Line-up

k0nfig

cajunb

Snappi

JUGi

refrezh

Ruggah (coach)

 

Besøg greenwall.gg og twitter.com/OpTicGaming

#GREENWALL

 

Har du, hvad der skal til, for at kæmpe mod Heroic og OpTic Gaming om fede pengepræmier? Husk at tilmelde dig til Copenhagen Games’ åbne LAN-kvalifikation. Læs mere her.


Login
 Glemt password?
Registrer