Copenhagen Games-invitation: Heroic

Første invitation til CS:GO Main-turneringen - Heroic

Copenhagen Games har annonceret den første invitation til den åbne CS:GO-turnering - Heroic!

 

Heroic er et af Danmarks førende hold, som i 2018 opnåede en andenplads ved Copenhagen Games. De vender i år tilbage med henblik på at nå hele vejen til en topplacering. Heroic vil konkurrere i CS:GO Main-turneringen, som begynder om fredagen, sammen med 3 andre inviterede hold samt de 4 hold, der kvalificerer sig dagen før.

 

Copenhagen Games is one of those events that combines a really good atmosphere in a great location with good teams. We are honored with the opportunity to compete on our “home soil” once again. Last year we reached the finals; this year we´re coming back for the trophy." udtaler Luis "peacemaker" Tadeu, Head Coach for Heroic

//

“Copenhagen Games er en af de turneringer, der kombinerer en virkelig god atmosfære på en fantastisk lokalitet med gode hold. Vi er stolte af at have fået muligheden for at konkurrere på vores hjemmebane endnu engang. Sidste år nåede vi finalen; i år kommer vi tilbage efter trofæet.” udtaler Luis “peacemaker” Tadeu, Head Coach for Heroic.

 

Heroics line-up

es3tag

friberg

NEO

mertz

blameF

peacemaker (coach)

 

Besøg Heroic.gg og twitter.com/heroicgg.

#BeHeroic

 

Har du, hvad der skal til for at kæmpe mod Heroic om fede pengepræmier? Husk at tilmelde dig Copenhagen Games’ åbne LAN-kvalifikation. Læs mere her.


Login
 Glemt password?
Registrer