Copenhagen Games på udkig efter castere!

 Åben ‘casting call’ til CS:GO-kvalifikationsturneringen

Copenhagen Games har de seneste år fungeret som et springbræt for hold, der sigter mod toppen. Hold og spillere, som har fremvist toppræstationer under eventet, er sidenhen konsekvent rykket opad - enten med vigtige invitationer til andre turneringer, tilbud fra større organisationer eller en kontrakt, som gør spilleren til en professionel esportsudøver på fuldtid.

Copenhagen Games har altid haft til formål at fungere som en platform for mennesker fra esportsfællesskabet, som ønsker at teste og bevise sig selv over for omverden. Derfor har de i år ønsket at føre ideen videre til det talentfulde line-up, som caster under livestreams. Det betyder, at Copenhagen Games nu er på udkig efter folk, som har talentet og gåpåmodet til at levere fantastisk casting og indsigtsfulde analyser, men som endnu ikke har haft chancen for at vise sig selv og sine evner frem.

 

Hvornår foregår turneringen og castingen?

Torsdag d. 18. april afholder Copenhagen Games deres kvalifikationsturnering i CS:GO. De har både et hovedstudie, et B-studie og analysedesk til rådighed. Nu mangler de kun folk, som er villige til at påtage sig rollen som enten play-by-play, colour eller ekspert-caster, når CS:GO-turneringen om torsdagen går live. Vækker alt dette en interesse hos dig?

 

Hvad tilbyder Copenhagen Games dig?

Du vil selvfølgelig blive en del af Copenhagen Games’ event-crew, som alle får tilbudt gratis måltider og drikkevarer samt muligheden for at overnatte under eventet. Desværre kan Copenhagen Games ved dette ‘casting call’ ikke tilbyde økonomisk kompensation eller støtte til din rejse til og fra eventet.

Både Main-turneringen og kvindernes turnering vil selvfølgelig bestå af et stærkt line-up af castere, men de vil via afstemning finde den bedste kandidat, som skal blive og dække deres B-stream fra Main-turneringen.

 

Copenhagen Games har studierne, producerne, publikummet og kameraerne klar, men mangler dig! Ønsker du at joine dem?

 

Send din ansøgning afsted allerede nu!

 

Send en ansøgning til Kasper på kasper@slap.dk med et par få ord om, hvorfor du er den helt rette kandidat til jobbet sammen med nogle af dine seneste engelske CS:GO VODs.


Login
 Glemt password?
Registrer