Overblik over Den Blå CS:GO Liga #3

 

I går aftes færdiggjorde vi den tredje runde i Division 1, hvor aftenen sluttede af med et topopgør mellem Division 1's to førende hold zYNC's Crib og Team WHO. Læs, hvem den endelige vinder af topopgøret var, og få du samtidig en kort gennemgang af stillingerne i de resterende fem divisioner i Den Blå CS:GO Liga. 

 

Division 1

I ugens løb har vi fået afgjort yderligere tre kampe i Division 1.

 

Tirsdag

Tirsdagens opgør stod mellem holdene Specialklassen og dopexx på Mirage. 

De to holds line-up består af

Specialklassen:

 • DemoN
 • W0NDER
 • damkilde
 • viggo
 • ShArKyF

og dopexx:

 • Typos
 • maNkz
 • Patti
 • Scott
 • PihL

Specialklassen starter opgøret på Terrorist-siden, hvor de vinder de første to runder over dopexx på Counter Terrorist-siden. I tredje runde slår dopexx igen, da de vinder runden, inden Specialklassens ShArKyF kan få plantet bomben på A-site. På trods af, at Specialklassen taber den tredje runde, kommer de hurtig tilbage i kampen, da de overtager stillingen frem til 1-7. Herefter vinder dopexx de næste tre runder, men W0NDER sørger for at få et quadra kill med sin AWP, som fører til endnu en vunden runde til Specialklassen.

Da holdene bytter side, er det med en stilling, som lyder på 6-9 til Specialklassen. Specialklassen starter igen godt ud i anden halvleg, da de vinder to runder, inden dopexx med alle fem spillere i live får plantet bomben og nedkæmper alle modstanderens spillere. Derefter må Specialklassen kører med en skrabet økonomi, som dog alligevel ikke forhindrer dem i at vinde over dopexx. Specialklassen opnår en endelig sejr over dopexx på 16-8.

 

Torsdagens første opgør

Torsdagens første opgør skulle stå mellem Multihunters.Main og Aab. I dette opgør skulle fejden stå på mappet Inferno, hvor Multihunters.Main kunne begynde på Counter Terrorist-siden og Aab på Terrorist-siden.

Multihunters.Mains line-up:

 • DajyZ
 • guldbaek
 • Calyp
 • Nordby
 • Hannibalx

Aab's line-up:

 • Vægten
 • rasta
 • L1ndtoft
 • Howard
 • Smolt

Multihunters.Main begynder første runde, den såkaldte pistolrunde, i et kapløb om tiden for at få defused bomben, som Aab har plantet på B-sitet. Hannibalx er ene mand fra Multihunters.Main mod Aab-spillerne Vægten, rasta og Smolt, som skal forsøge at defuse bomben og rydde de overlevende modstandere af vejen for at vinde første runde i opgøret. Hannibalx formår at nedlægge Vægten og rasta, inden han i de sidste sekunder af sit defuse går under til Smolt.

Multihunters.Main har det svært i begyndelsen på CT-siden, da de taber flere runder, inden de for alvor slår igen mod Aab. I den sidste runde inden halvlegen kommer Aab i tidspres, da de forsøger at indtage A-site, hvor Multihunters.Main har velgarderet sig. Med 7 sekunder tilbage af runden sørger Hannibalx for de to sidste kills mod Aab's L1ndtoft og Howard ved brug af sin AWP. Multihunters.Main får således udlignet til 6-9 ved halvlegen.

Efter sideskiftet får Multihunters.Main ikke sat yderligere point til stillingen, og de taber derfor opgøret mod Aab uden at vinde en eneste runde på T-siden. Kampens endelige resultat bliver således 6-16 til Aab.

 

Topopgør bød på spænding og overtid på Inferno

Som fortalt i begyndelsen i denne artikel bød denne uges sidste kamp på et topopgør mellem de to førende hold, zYNC's Crib og Team WHO, i Division 1. Begge hold var inden opgøret ubesejret. Vinderen af dette opgør ville derfor ikke blot tage 3 point med sig til den samlede stilling, men samtidig også være en demonstration på, hvilket af holdene der på nuværende tidspunkt må være det stærkeste i Den Blå CS:GO Liga. 

zYNC's Crib vs. Team WHO

zYNC's Cribs line-up består af spillerne:

 • Zyllo
 • zYNC
 • miko
 • OzA
 • Vazor

Mens spillerne, som repræsenterer Team WHO, er:

 • Alminds
 • -FlipMe
 • Fantom
 • Bork
 • Aadum

Allerede fra kampens første pistolrund byder kampen på spænding, da begge hold i fællesskab får sat et højt tempo i kampen. Pistolrunden ender i en 2 mod 2-duel, hvor zYNC's Crib får plantet bomben på A-sitet, og hvor OzA også sørger for at hive første runde hjem til zYNC's Crib. Det høje tempo fortsætter de næste par runder, hvor zYNC's Crib når frem til 3-0. Herefter får Team WHO muligheden for at købe fire AUG-rifler samt fuld utility, som giver dem en reel chance for at tage deres første runde. De udnytter købene og situationerne til fulde, da de vinder frem til 3-2. Herefter forlænger zYNC's Crib føringen til 2-8, inden Team WHO igen vinder en runde, eftersom -FlipMe i samarbejde med Fantom får defused bomben, selvom Fantom dog må lade livet til et stygt AWP-skud fra Zyllo. I den korte pause er stillingen til zYNC's Cribs fordel, da de fører 9-6 over Team WHO. Her er det specielt zYNC, som har indkasseret en masse kills, da han i halvlegen er oppe på 20 kills, mens hans medspiller Zyllo er på 13 kills og Team WHO's -FlipMe har opnået 12.

Dernæst skal holdene skifte side, og det spændende topopgør fortsætter i samme stil som første halvleg. Sideskiftet viser sig at have en positiv indvirken på Team WHO's præstationer mod zYNC's Crib, da de i begyndelsen af anden halvleg tilegner sig de første tre runder. Det stopper ikke zYNC's Crib fra at få overtaget igen, da de slår Team WHO frem mod 9-12.

Efter 23 runder inde i opgøret og 10-13 til zYNC's Crib er zYNC allerede oppe på 30 kills. Efter en yderst hurtig runde får zYNC's Crib kæmpet sig til et match-point ved stillingen 10-15. Team WHO viser dog, at man ikke så let skal regne dem for besejret, da Bork med det sidste kill inden overtiden sørger for at gøre stillingen til 15-15. 

I overtiden starter Team WHO ud med at tage føringen. Men det er intet problem for zYNC's Crib. De vinder den efterfølgende runde, da spillerne i fællesskab får nedkæmpet modstanden fra Team WHO, og zYNC's Crib får til sidst defused bomben. Da zYNC's Crib er én runde fra at hive sejren hjem i overtiden, står zYNC og OzA tilbage begge med under halv liv over for -FlipMe, Fantom og Bork, som stadig besidder en masse utility og kraftfulde rifler. zYNC og OzA viser, at ingen udfordring er for stor for dem. De får lagt bomben, og zYNC kan slutte kampen af på sit 45. kill med en fuldtræffer på sin AWP mod Team WHO's Bork. Topopgøret slutter 19-17 til zYNC's Crib.

 

Stillingen i Division 1 er efter den tredje runde derfor som vist herunder:

zYNC's Crib kan med torsdagens sejr lægge sig foran med 3 point ned til deres nærmeste modstandere, Team WHO med 9 point, som må forblive på andenpladsen efter nederlaget til zYNC's Crib. På tredjepladsen finder vi Specialklassen, som sammen med dopexx, Aab samt Multihunters.Main er oppe på 6 point. 

 

Division 2

Siden sidste uge i Division 2, hvor hele 5 hold lå øverst med i alt 9 point, er der sket lidt med den samlede stilling, efter alle holdene hver især har spillet yderligere to kampe. Stillingen er således nu, at BigTimeRush, H3RØC1TY og Multihunters.Elite alle tre vandt deres kampe i denne uge. De fortsætter derfor med at prange øverst i tabellen med 15 point hver. Rize Gaming er med én sejr mindre på fjerdepladsen med 12 point.  

 

Division 3

I Division 3 finder vi stadigvæk 18+ med flest point, da de indtil videre er ubesejrede. Også med 12 point finder vi eSpuma Academy, som har spillet en kamp mere end 18+, hvoraf de har tabt én af deres kampe. Under 18+ og eSpuma Academy står holdene Online Penguins, Falcons Esport og XI Falster Main med 9 point hver. Falcons Esport var ellers i sidste uge i toppen af divisionen sammen emd 18+, men måtte efter to nederlag i denne uge rykke længere ned i tabellen.

 

Division 4

Phoenex ligger, ligesom i sidste uge, i toppen af Division 4. Efter to sejre i denne uge har de samlet sig 15 point efter fem sejre. Efter Phoenex finder vi de tre hold stoic, Kontorstole og VarylerN med 12 point hver. VarylerN har med kun én sejr i denne uge fået en større afstand op til Phoenex, som de delte førstepladsen med i sidste uge. Team Fragstone, som også lå øverst i tabellen sidste fredag, fortsætter efter ugens to nederlag med kun at have 9 point.

 

Division 5

I den femte division af Den Blå CS:GO Liga finder vi endnu engang eSpuma White og WeedsMyCheat, som de eneste ubesejrede hold. De forbliver derfor øverst i Division 5 med 18 point hver. eSpuma White står indtil videre øverst med en mere positiv score på +66 ift. WeedsMyCheat, som har scoren +50. gsc.Sharks er 6 point bag eSpuma White og WeedsMyCheat, men de har trods alt en sejr mere end både Chromatic og Odense Esport Casuals, som begge er på 9 point. 

 

Division 6

L0s Desperados optager endnu engang førstepladsen i Division 6, da de har gennemført alle deres kampe ubesejret. Derefter i tabellen har The Vortex og Infected begge samlet sig 12 point, mens The Vortex har spillet én kamp mindre end Infected, da de først spiller næste kamp søndag aften med V@alhal som deres modstander. 

 

Partner

Det er med glæde at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esports turneringer.

Fakta – Den Blå CS:GO Liga

 • I ligaen spilles Counter-Strike (CS), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  ’terrorister’ og ’antiterrorister’
 • Der spilles tre sæsoner af to måneder per år 
 • Hver sæson afsluttes med en live finale
 • Første finale afholdes som en del af Copenhagen Games 2019 i påsken og de øvrige finalepladser annonceres løbende

Login
 Glemt password?
Registrer