Den Blå CS:GO Liga #10 - Første Kampe

I aftes fik vi skydt gang i  Den Blå CS:GO Liga #10 og dermed også de første to kampe i division 1, hvor holdene kæmper om en præmiepulje på 16.000 kr. 

Første kamp stod mellem Nova.Main og Multihunters.Main. Desværre kunne Nova.Main ikke stille op til kamp og Multihunters.Main har derfor fået et forfeit win.

Efter en dialog med Nova.Main fandt vi frem til at de havde meget svært ved de faste tider, og faktisk generelt de kampe der er sat i turneringen. Vi fandt derfor frem til at den bedste løsning var at lade Nova.Main forlade turneringen.

Alle hold i division 1 vil derfor modtage et win mod Nova.Main.

 

Den anden kamp i division 1 stod mellem zYNC's Crib og Specialklassen. Her kunne zYNC's Crib dog først spille senere end den faste tid pga. en ECS kvalifikation. Derfor aflyste vi livestream produktionen og lod i stedet for de to hold spille senere på aften.

Holdene skulle ud på Inferno og zYNC's Crib startede på CT-siden. Her kom de bedst fra start, og selvom at Specialklassen vandt runde 2, var stillingen 11-4 til zYNC og hans crib ved halvlegen.

Da Specialklassen kom over på CT-siden efter halvlegen startede de godt ud, men måtte i sidste ende se sig slået med 16-6

 

Vi glæder os til at blænde op for de to næste kampe i division 1 på torsdag.

Team WHO vs. P1ckUsUp - kl.20.00.

Aab vs. dopexx - kl.21.00.

Følg med på https://www.twitch.tv/esport på torsdag!

 

Partner

Det er med glæde at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esports turneringer.

Fakta – Den Blå CS:GO Liga

  • I ligaen spilles Counter-Strike (CS), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  ’terrorister’ og ’antiterrorister’
  • Der spilles tre sæsoner af to måneder per år 
  • Hver sæson afsluttes med en live finale
  • Første finale afholdes som en del af Copenhagen Games 2019 i påsken og de øvrige finalepladser annonceres løbende

Login
 Glemt password?
Registrer