Brug eSporten

Nu starter vi her på esport.dk, med en række netværksmøder rundt omkring i landet.
Formålet er at hjælpe hinanden med esport, erfaringsudveksling og i fællesskab at få bygget et endnu stærkere fundament omkring esport i Danmark.

Vi vil såvidt muligt dække mange aspekter af esporten. Feks. unge, uddannelse, forretning, forældre, det offentlige, community, events, hold osv. Intet emne er for stort og intet emne er for småt.
Der er ingen begrænsninger, og vi håber sammen med hele communitiet at vi kan sparke gang i nogle seriøse debatter og tværgående dialoger.

Møderne/sammenkomsterne vil gå under betegnelsen "Brug eSporten".

Første gang med "Brug eSporten" er i samarbejde med Triheart Café til fredags-møde i esportens tegn
Her får I mulighed for at høre mere om esport, dens udvikling og den praktiske anvendelse i arbejdet med børn og unge.

Det er Fredag d. 22. februar fra kl. 16 - 20.

Vi har inviteret 3 oplægsholdere til at dele ud af deres erfaringer.
Få svar på spørgsmål som; hvilke potentialer er der ved at integrere esport i dit tilbud, hvem kan man nå via esport, hvordan planlægges undervisningen og hvad skal der til for at komme i gang?

Martin Toft er formand for Copenhagen esport - en esportsforening i Nørrebrohallen - De tilbyder holdundervisning i flere discipliner bl.a. Counter-Strike og Fortnite. Han vil fortælle om arrangementer, drift og
udvikling i foreningen.

Micheal Rüsz Petersen som er direktør i eSport Service, der planlægger og udfører undervisning på mange typer skoler i Danmark. Derudover har Michael bred erfaring fra esport som landsholdstræner og udøvende
atlet.

Pia Madsen er koordinator for UngHolbæk som er Holbæk Kommunes samlede tilbudsportal til unge ml. 13 og 18 år. Pia har i den forbindelse været med til at arrangere og afholde flere esportarrangementer. Hun vil fortælle
om egen indsats og resultater.

AFTENENS PROGRAM
16.00-16.30 KAFFE OG VELKOMST
16.30-17.00 1. OPLÆG V. MARTIN TOFT inkl. Q&A
17.00-17.15 PAUSE
17.15-17.45 2. OPLÆG V. MICHAEL RÜSZ PETERSEN inkl. Q&A
17.45-18.00 PAUSE
18.00-18.30 3. OPLÆG V. PIA MADSEN inkl. Q&A
18.30.20.00 EVT. OG NETWORKING
Der kan købes drikkevarer under hele aftenen.

Der vil også deltage frivillige trænere fra Copenhagen Esport, som vil fremvise forskellige spil.
Zahid Butt vil også være til stede. Han kan fortælle en masse om esport-eventet Copenhagen Games.

Vi har inviteret ansatte fra skoler, klubber, foreninger og kulturforvaltninger til dette arrangement for at skabe et rum, hvor relevante aktører kan netværke og stifte nye bekendtskaber, med henblik på at tage del i den
rivende udvikling esporten befinder sig i herhjemme.

TILMELDING
Det er gratis at deltage men kræver forudgående tilmelding på jw@slap.dk senest d. 19. februar. Vi håber I vil komme og stille en masse spørgsmål, så vi alle kan blive klogere!

TRIHEART CAFÉ
Hos Triheart Café går vi op i gaming. Det inkluderer både digital, såvel som analog gaming i form af henholdsvis konsolspil og brætspil. Vi elsker også at se på gaming, hvorfor du på Triheart Café også har mulighed for at følge med i de store, såvel som de små esport events!

På Triheart Café har vi både dejlig varm kaffe, cacao, cappuccino og latte. Vi har desuden kolde drikke som øl og special øl, samt et stort udvalg af hjemmelavet gamer drinks. Kom forbi til en hyggelig aften i spillets tegn og tag dine venner med.

Borgbjergsvej 11
2450 København


http://www.triheart.dk/ 


Login
 Glemt password?
Registrer