King of Nordic S13E03 - Tilmelding

I går blev sæsonens anden omgang finaler afholdt og her var Danmark ved lodtrækning havnet i semifinalen og havde derfor en kamp mindre end i sidste uge. Dette var dog ikke nogen hjælp da Norge gjorde rent bord og slog først Finland og dernæst Denmark og siden hen Sverige ud, med henholdvis 16-6, 16-4 og 16-6. Det var altså et virkelig stærkt norsk hold som nu sidder på tronen til næste uge.

Vi skal derfor have fundet et nyt hold til i næste uge og vi afholder derfor kvalifikation i morgen d. 3. februar.


Tilmelding

Ligesom i sidste uge vil kvalifikationen blive afholdt på Faceit. I skal derfor ind på Faceit for at tilmelde jer kvalifikationen.

Kvalifikationen ligger klar og I kan dermed tilmelde jer her.

Vi vil desuden anbefale jer at følge siden, så I altid får besked så snart kvalifikationen ligger klar.

Brugen af Faceit betyder at vi selvfølgelig benytter deres anti-cheat system og det er derfor et krav for deltagelse at man bruger deres klient.


BASALE INFORMATIONER

  • Tilmeldingen er åbent NU
  • Tilmeldingsfrist er søndag den 3. februar kl. 11:30
  • Spilledag er søndag den 3. februar
  • Check-in for tilmeldte hold er kl. 11:30 – 12:00
  • Tilmelding er gratis
  • Husk at optage in-eye (PoV demo) fra ALLE jeres kampe
  • Kampene afvikles som Best Of One (BO1)
  • De vindende hold SKAL uploade billeder af de enkelte spillere til KoN efterfølgende (info herom modtages)
  • Holdet der får 2. pladsen i kvalifikationen har mulighed for at udfylde samme dokument som vinderen og dermed melde sig som stand-in hvis vinderholdet skulle melde fra.
  • Det vindende hold SKAL kunne stille op til finalen fredag d. 8. februar.

Kommunikation

Vi benytter udover Faceit vores Discord server som du kan finde her: https://discord.gg/2eMsZXA Her vil der være kontakt til de andre hold, admins og andet I skal bruge. 


PRÆMIER I KON DENNE SÆSON

1. gang man vinder King of Nordic: 500 EUR 
2. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR 
3. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR 
4. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR + 
2.000 EUR jackpot ( = 4.000 EUR samlet)

Et hold kan maksimalt sidde på tronen i 4 uger og skulle et hold vinde 4 uger i streg, bliver de derfor fjernet fra tronen og bracket nulstilles således at alle lande skal finde en ny repræsentant. Holdet der tidligere sad på tronen, må ikke deltage i denne kvalifikation.


KING OF NORDIC FINALERNE

Før showet vil der være nationale kvalifikationer, hvor de enkelte lande skal finde dét hold der skal repræsentere deres respektive nation i hver uges internationale finale. De deltagende lande i King of Nordic er: Norge, Sverige, Finland og Danmark. King of Nordic bliver streamet hver fredag kl. 19:00 på Twitch. Før hver kamp, vil hold kaptajnerne banne 2 maps hver hvorefter seerne vil stemme på de resterende 3 maps. Holdet med det højeste seed banner først. De enkelte seeds bestemmes ud fra landets placering ugen før. Det spillede map vil blive valgt tilfældigt mellem de resterende 3 maps. Informationer om de kvalificerede hold skal udleveres til King of Nordic’s hovedadmins senest onsdag kl. 18:00 hver uge, herunder holdnavn, lineup (inkl. stand-ins), billeder og kontaktinformationer. Ingen undtagelser. Disse informationer gives videre ved at udfylde en online form, der vil blive videresendt til jer af eSport.dk’s admins efter afsluttet kvalifikation.

Regler

Det er muligt at få tilsendt et detaljeret regelsæt gældende for den internationale finale. Kontakt venligst en admin hvis dette ønskes.


Om King of Nordic:

King of Nordic er en international nordisk esports turnering. Meningen med King of Nordic er at skabe fokus på en bredere gruppe spillere og inspirere dem til at spille i organiserede ligaer. Håbet er at spillere med konkurrencemæssige ambitioner kan opnå et “moment of glory” og potentielt blive anerkendt som professionelle spillere. King of Nordic ønsker at give hold og talenter en chance i spotlyset.

Om Electronic Sports Entertainment Nordic

ESEN Studio blev stiftet som en TV og medie virksomhed, der fokuserer på eSports og gaming indhold. ESEN er passioneret omkring at skabe enestående indhold og opbygge et engageret publikum. ESEN stræber efter at blive en leder indenfor deres område.

Partnere

Finland: Csgofinland.fi 
Norge: Gamer.no
Sverige: ​Swedish Pro League


Login
 Glemt password?
Registrer